Vacature bij
Raalte 40 hours 9475

Accountmanager

Voor ons recent geopende vestiging in Raalte zijn wij op zoek naar een accountmanager. Bijna afgestudeerd en op zoek naar je 1ste baan? Of wil je graag een switch maken richting de recruitment/sales? Kom werken bij het leukste bemiddelingsbureau van Nederland!

Functieomschrijving

Als accountmanager binnen Effect ben je zowel verantwoordelijk voor de 'kandidaten-kant' alsmede de 'klanten-kant'. Dit begint bij het wervingsproces voor kandidaten en eindigt bij een stukje relatiemanagement bij onze key-klanten. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's en vervolgen we vaak met een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Is iedereen weer up-to-date, dan begint jouw zoektocht naar passende banen voor onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, zoals sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. Daarnaast beheer jij jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. 

Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook zal je meedenken over wervingscampagnes via Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

Wat we bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een snelgroeiende & regionale bemiddelaar in de bouw & techniek
  • Je wordt beloond met een mooi maximum salaris tot €3300 bruto per maand o.b.v. fulltime, uiteraard gekeken naar leeftijd en ervaring
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • Reiskostenregeling met uiteindelijk de mogelijkheid om een auto van de zaak te krijgen
  • Volop doorgroeimogelijkheden en de kans om een vrij nieuwe vestiging verder uit te breiden!
  • Goede secundaire voorwaarden zoals de mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen en een flexibele pensioensregeling
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om af en toe een dag thuis te werken

Wat we vragen

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in de regio en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

  • Hbo werk- en denkniveau of mbo niveau 4+
  • Je hebt affiniteit met sales & recruitment
  • Je bent een teamplayer en competitief ingesteld

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Wij zijn een personeelsbemiddelingsbureau gevestigd in Twente, de Achterhoek en sinds kort ook Raalte. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook zzp’ers bij het vinden van opdrachten en bbl’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit bijna 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? 

 

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Gijs Oude Munnink

Recruiter

Vacature bij
g.oudemunnink@effectwerkt.nl 0572 - 74 80 41

Accountmanager

Vacature bij