Vacature bij
Raalte 40 hours 9476

Recruiter

Wij zoeken een recruiter voor onze nieuwe vestiging in Raalte. Deze rol omvat het beheren van het wervingsproces en het onderhouden van relaties met opdrachtgevers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!  

Functieomschrijving

Samen met je collega's ben je onder andere verantwoordelijk voor het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. 

Een gemiddelde dag begint met een zoektocht naar cv's op bekende vacaturebanken, waaronder Indeed en Nationale vacaturebank. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via onze online kanalen en voer jij intakegesprekken op kantoor. Jij brengt vraag en aanbod samen door de juiste kandidaten te selecteren. Naast het vele contact met kandidaten beheer jij ook je eigen klantrelaties en breidt deze waar mogelijk uit. Hierdoor heb je dagelijks de meeste interessante gesprekken.

Zorg jij regelmatig voor dé juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever? Dan wacht er ieder kwartaal een mooie bonus op je!

Wat we bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid en ruimte voor je eigen (commerciële) acties;
 • Salaris tot max. €3600euro bruto per maand op basis van leeftijd en ervaring
 • Mooie bonusregeling
 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er meer te kopen
 • 1 diversiteit dag, die je voor jezelf mag inplannen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leaseauto bij senior functie
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Volgen van cursussen en opleidingen
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken

Wat we vragen

 

Wij zijn een jong team die snel schakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onze collega's door het vuur. Met zijn allen zijn we altijd op zoek zijn naar de mooiste matches voor zowel de klant- als kandidaat. We zoeken een teamlid dat efficiënt werkt, professioneel is in omgang, en bijdraagt aan de doelstellingen van ons bedrijf. 

 

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Wij zijn een personeelsbemiddelingsbureau met vestigingen in Twente, de Achterhoek en Salland, gespecialiseerd in de sectoren bouw, techniek, productie, logistiek en kantoor. Ons team, bestaande uit 40 deskundige en gemotiveerde medewerkers, kenmerkt zich door een praktische instelling en een nuchtere benadering. De functie is gevestigd in Raalte, waar je samen met collega's verantwoordelijk bent voor de groei van deze nieuwe vestiging. Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Ook vinden wij ontwikkelen erg belangrijk, daarom hebben wij een groot studie- en opleidingsbudget zodat jij je persoonlijk kan ontwikkelen naar de persoon die je graag wil worden.

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Gijs Oude Munnink

Recruiter

Vacature bij
g.oudemunnink@effectwerkt.nl 0572 - 74 80 41

Recruiter

Vacature bij