Vacature bij
Lichtenvoorde 40 hours 9633

Consultant

Bij Effect in Lichtenvoorde zijn we op zoek naar een nieuwe consultant. Ben jij wie wij zoeken?

Functieomschrijving

Als consultant heb jij een divers takenpakket. Je bent dagelijks bezig met het werven van geschikte kandidaten voor vacatures die jouw klanten open hebben staan. Je doet dit samen met jouw collega’s en met het marketingteam, die jou kunnen helpen met online wervingscampagnes. Je houdt je eigen intakes met kandidaten om ze te leren kennen en voor te kunnen stellen aan de juiste bedrijven. Ook na het plaatsen bij een klant, blijf je je kandidaat begeleiden tot een vaste baan.

Naast het vele contact met kandidaten beheer jij ook je eigen klantportfolio en breidt deze waar mogelijk uit. Je bent hierdoor regelmatig buiten op pad om je klanten te bezoeken. Hierdoor heb je dagelijks de meest interessante gesprekken. Natuurlijk onderhoud je ook het contact met jouw eigen klanten. Hoe doen de kandidaten het? Zijn er nog openstaande vacatures?

Wat we bieden

 • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast, hecht en professioneel team;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris tot max. €3300, bonussysteem en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Kans op een leaseauto bij langer dienstverband;
 • Elke dag lunch, verzorgt door Effect;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en trainingen;
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wat we vragen

 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek en recruitment;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten;
 • Je bent woonachtig in de regio Achterhoek en je voelt je verbonden met onze Twentse nuchterheid;

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Als regionale arbeidsbemiddelaar met vestigingen in Twente, de Achterhoek en Salland, richten wij ons op het bemiddelen van mensen naar een vaste baan. Hierbij hebben wij een sterke focus op de bouw- en technieksectoren. In deze rol ben jij dé schakel tussen talentvolle professionals en toonaangevende bedrijven. Ben jij klaar voor een verantwoordelijke positie waarin jouw inzet direct bijdraagt aan het succes van zowel kandidaten als klanten? 

Ons team bestaat uit bijna 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje darten dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddagborrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed!

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Jeffrey Heithuis

Recruiter

Vacature bij
j.heithuis@effectwerkt.nl 0544-74 91 11

Consultant

Vacature bij