Vacature bij
Ieder thuis gewoon goed geregeld. EU Facility Services is gespecialiseerd in het faciliteren van internationale medewerkers tijdens hun verblijf in Nederland. Ze zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is bij de medewerkers thuis, zij over goed vervoer beschikken en zich welkom voelen in Nederland. Ben jij net zo gastvrij? Join the club!
Nijkerk 24 uur Administratie en klantenservice V-067306

Administratief medewerker Wagenpark (24-40 uur)

Jij komt terecht in een gezellig, hardwerkend en informele organisatie. Uiteraard krijg je hiervoor heel veel terug! Ben jij de enthousiaste administratieve topper die ons team wil komen versterken? We komen graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Werken met en voor EU Facility Services, het facilitaire label van Covebo. Jij krijgt energie van het verzorgen van een perfecte administratie en het oplossen van interne vragen. Graag verleen je support en service aan collega’s en partners. EU Facility Services in Nijkerk is op zoek naar een nieuwe collega! Kom werken als administratief medewerker wagenparkbeheer. Jij komt terecht in een gezellig, hardwerkend en informele organisatie. Uiteraard krijg je hiervoor heel veel terug! Ben jij de enthousiaste administratieve topper die ons team wil komen versterken? We komen graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Zoals al gezegd staat Covebo en EU Facility Services voor Gewoon Goed Geregeld! Bij EU Facility Services, het faciliaire label van Covebo zorgen wij er samen voor dat we onze internationale medewerkers op een professionele en gastvrije manier verwelkomen, huisvesten en van mobiliteit voorzien tijdens hun verblijf in Nederland. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij op zoek naar jou als jij op het gebied van administratie een onmisbare schakel bent voor onze afdeling Wagenpark.

Binnen EU Facility Services in Nijkerk werk je samen in een klein, maar slagvaardig team van collega’s op het onderdeel Wagenparkbeheer. We zoeken iemand die zich wil uitleven op het bijhouden van de (digitale) auto dossiers. Je komt te werken in een gezellig team van collega’s die beschikken over de juiste kennis en iedere dag samen de schouders eronder zetten!

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent 1e aanspreekpunt voor onze vestigingen en leveranciers, die je telefonisch of per mail te woord staat
 • Het onderhouden van de (lease) contracten, waar je de einddata van de contracten volgt en bewaakt
 • Je verwerkt schades & boetes
 • Je verwerkt de brandstofadministratie
 • Je factureert de leasecontracten
 • Je verwerkt de binnenkomende post

Je krijg alle ruimte om mee te denken over verbeteringen. Als onderdeel van ons team kunnen we jouw vernieuwende ideeën goed gebruiken bij leuke projecten op het gebied van administratie. Gaaf toch!

Vacature Administratief medewerker Wagenpark (24-40 uur)

Wat we bieden

Werken bij Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Een bruto salaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2.200,00 en € 2.800,00
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en ontvang je 8% vakantiegeld
 • Een laptop van de zaak
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheden hoort)
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Sporten met collega's onder werktijd
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch

Wat we vragen

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo en dus ook bij EU Facility Services, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Verder ben je organisatorisch en administratief goed onderlegd. Met jouw dienstverlenende en toegankelijke houding weet je je goed in te leven in onze medewerkers als de externe partijen vind je het leuk om ze verder op weg te helpen.

Verder:

 • Je beschikt over mbo werk - en denkniveau
 • Je hebt 1-3 jaar aantoonbare administratieve werkervaring, ervaring met Wagenparkbeheer is een pre
 • Je werkt nauwkeurig, bent dienstverlenend en je bent handig met oa. Excel
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • Je bent woonachtig in Nijkerk of directe omgeving
 • Je bent 24-40 uur beschikbaar
 • Je houdt uiteraard van een flinke dosis humor!

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.
Please accept marketing-cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

EU Facility Services, onderdeel van House of Covebo, is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s.

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord en positiviteit wint altijd.

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Daphne de Bakker

Recruiter

bij
Ieder thuis gewoon goed geregeld. EU Facility Services is gespecialiseerd in het faciliteren van internationale medewerkers tijdens hun verblijf in Nederland. Ze zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is bij de medewerkers thuis, zij over goed vervoer beschikken en zich welkom voelen in Nederland. Ben jij net zo gastvrij? Join the club!
stuur een mail daphne.bakker@covebo.nl of bel/app me via 06-43223952

Administratief medewerker Wagenpark (24-40 uur)

Vacature bij