2 min15 september 2022

Vitality Week: focus op vitaliteit en werkgeluk

Welke collega kan het langst wall-sitten, maakt de gezondste lunch of deelt de meest oprechte complimentjes uit? Tijdens de Vitality Week, van 19 tot en met 23 september, staat bij de hele House of Covebo familie een week lang alles in het teken van vitaliteit, met leuke challenges en informatieve workshops. HR adviseur Daniek vertelt waarom vitaliteit zo’n belangrijk thema is en wat er tijdens deze week allemaal gaat gebeuren bij House of Covebo.

Fit van binnen en van buiten

Dit is de tweede keer dat we uitgebreid aandacht besteden aan de Nationale Vitaliteitsweek, intern omgedoopt tot Vitality Week. Eén van onze belangrijkste beloftes is dat we de meest zorgzame familie willen zijn voor alle collega’s van House of Covebo. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich fit voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal! We moeten niet vergeten dat we elkaar ruim twee jaar nauwelijks hebben gezien en voornamelijk op afstand hebben gewerkt. Die periode heeft er flink ingehakt. Tijd dus om het belang van vitaliteit extra te benadrukken.

Samenwerking met OpenUp

Een goede balans tussen werk en privé en meer aandacht voor mentale fitheid is iets waar veel collega’s behoefte aan hebben. Fit zijn en die werk-privé balans zijn natuurlijk sowieso hot topics, niet alleen binnen ons bedrijf. We zien steeds meer jonge professionals die kampen met stress en burn-out klachten. Goed dus om hier extra bij stil te staan en de stap om om hulp te vragen voor collega’s zo klein mogelijk te maken. Zo zijn we ook een samenwerking aangegaan met OpenUp, waarmee onze collega’s laagdrempelig contact op kunnen nemen met professionele psychologen én toegang hebben tot online cursussen, gezondheidschecks, interviews en nog veel meer.

Gember shot of tequila?

We willen onze collega’s inspireren en voeden met nieuwe informatie, tips en tricks waar je in het dagelijks (werk)leven écht iets aan hebt. Er zijn workshops over onder andere beweging, positief denken, ademhaling, emoties en werkgeluk. Nou kunnen we niet de hele week alleen maar super serieus zijn, fun is bij House of Covebo minstens zo belangrijk. Dus dagen we onze collega’s iedere dag uit met een leuke challenge. Wie kan het langst wall-sitten, welke vestiging heeft de meest kleurrijke lunch, en een lastige: tequila verruilen voor healthy gember shotjes. Kortom: er staat ons een mooie week te wachten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Swipen naar een nieuwe baan? Bij VNOM kan het!

2 min10 juni 2024

“Het belangrijkste verschil is onze focus op vrijheid en ondersteuning”

2 min2 mei 2024

Verschillende generaties op de werkvloer: dit zijn de voordelen.

4 min14 maart 2024

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?