350 MEDEWERKERS

wekelijks aan het werk

7 VESTIGINGEN

in Nederland

8.1 waardering

van onze collega's

Werk met flexzekerheid

Van afval- en reinigingsdiensten tot de food industrie. FID biedt bedrijven flexibel inzetbare arbeidskrachten en garandeert deze krachten tegelijkertijd continuïteit in werk. Dit noemen zij ‘Flexzekerheid’. Klinkt goed, toch?

Vrijblijvend contact met FID

FID is er voor werkgevers

Al meer dan 25 jaar is FID met een daadkrachtige en actieve werkwijze gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling. Zij bieden flexibele arbeidskrachten voor werkgevers, maar zorgen er tegelijk voor dat de arbeidskrachten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. FID heeft ervaren dat flexkrachten hierdoor minder snel van baan of functie willen veranderen. Bij FID bent u aan het juiste adres (tijdelijk) personeel in de afval- en reinigingsdiensten tot de food industrie.

Lees meer over de specialismen van FID

Van afval- en reinigingsdiensten tot de food industrie.

Afval- en reinigingsdiensten

FID is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van krachten in zowel de inzameling van afval als de verwerking hiervan. Denk aan krachten die kunnen worden ingezet op een weegbrug, containerwagen of kolkenzuiger, chauffeurs voor zijlader tot krachten die dagelijks op een veegmachine de straten schoonhouden.

Machinisten

Vanaf het ontstaan onderscheid FID zich met het uitzenden van machinisten. FID beschikt over een ruime pool aan ervaren shovel- en kraanmachinisten, met name voor de recycle- en agrarische sector. Tevens leiden zij deze op via een eigen opleidingstak.

Groenvoorziening

FID werkt al jaren met grote opdrachtgevers in de groenvoorziening. Buiten het seizoen proberen zij ze zoveel mogelijk aan het werk te houden in andere sectoren. Hierdoor kunnen de klanten jaarlijks over dezelfde mensen beschikken. Tevens maken ze van de wintermaanden gebruik om, veelal samen met de klanten, de medewerkers bij te scholen op gebied van groen en veiligheid.

Food industrie

De food industrie vereist een speciale aanpak. FID heeft ruime ervaring met deze gestelde eisen en weet hoe ze op de juiste wijze uitzendkrachten hierop kunnen inzetten. 

Verschillende specialisaties in onze flexpool

Meld hoeveel uitzendkrachten u nodig heeft en FID zorgt dat het afgesproken aantal geleverd wordt. Kleine of grote volumes, een enkele specialist of een grote piek in de vraag, FID kan u altijd voorzien. Eenvoudig, makkelijk en goed.

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?