Vacature bij
Oldenzaal 40 hours 8472

Stage recruiter / intercedent

Ben jij commercieel ingesteld, vind jij HR interessant, werk je graag met mensen én wil je ontzettend veel leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom ons team in Oldenzaal versterken en verzeker jezelf van een toffe stageplek, leuke collega's en de gezelligste personeelsfeesten. 

Functieomschrijving

Als stagiaire kom je team office versterken. Je wordt samen met je collega's Roanne en Laurijn verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met (potentiële) opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's. Aansluitend houden we een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Zo is iedereen weer up-to-date. Nu begint jouw zoektocht naar passende banen voor  onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, denk dan aan sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. 

Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook denk je mee over wervingscampagnes op Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

We hebben de afgelopen jaren al heel wat stagiaires mogen opleiden, dus weten als geen ander dat ruimte en tijd voor je stageopdracht ook erg belangrijk is. In alles zullen we ondersteunen, adviseren én uitdagen.

Wat we bieden

  • Gegarandeerd een toffe en leerzame stageplek
  • Goede begeleiding van ervaren collega's. De eerste twee weken volg je een inwerktraject en ga je 2 dagen naar ons hoofdkantoor voor leerzame (en gezellige) introductiedagen
  • Flexibele werktijden van 08.00/09.00 uur tot 17.00/18.00 uur
  • Een mooie stage vergoeding van €350 bruto in de maand én reiskostenvergoeding
  • Klikt het? Misschien kun je ons team blijven versterken! Bijbaan. Parrtime. Fulltime. Er is van alles mogelijk
  • En last but not least: een gezellig, jong team. De leuke vrijmibo's. En de gezelligste personeelsfeestjes.

Wat we vragen

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

  • Je volgt een hbo studie (commercieel, marketing, HR, bedrijfskunde of gerelateerd)
  • Je hebt affiniteit met sales en beschikt over een vlotte babbel
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij helpen aan een baan? Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel: werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis, darten of een wandeling zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om op persoonlijk én professioneel gebied te groeien. Ojah, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al trek?

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Mart Nijhuis

Recruiter

Vacature bij
m.nijhuis@effectwerkt.nl 0541-24 12 04

Stage recruiter / intercedent

Vacature bij