Vacature bij
Raalte 40 hours 8817

Recruiter

Ben jij commercieel ingesteld, werk jij graag met mensen en vind jij HR interessant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons team in Raalte versterken en ga aan de slag als recruiter.

Functieomschrijving

Samen met je collega's ben je onder andere verantwoordelijk voor het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. 

Een gemiddelde dag begint met een zoektocht naar cv's op bekende vacaturebanken, waaronder Indeed en Nationale vacaturebanken. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via onze online kanalen en voer jij intakegesprekken op kantoor. Jij brengt vraag en aanbod samen door de juiste kandidaten te selecteren. Naast het vele contact met kandidaten beheer jij ook je eigen klantrelaties en breidt deze waar mogelijk uit. Hierdoor heb je dagelijks de meeste interessante gesprekken.

Zorg jij regelmatig voor dé juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever? Dan wacht er ieder kwartaal een mooie bonus op je!

Wat we bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid en ruimte voor je eigen (commerciële) acties;
 • Salaris tussen de 2000 en 3000 euro bruto per maand op basis van leeftijd en ervaring
 • Laptop van de zaak
 • Mooie bonusregeling
 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er meer te kopen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden(pensioenregeling, kilometervergoeding)
 • Eventueel het zakelijk leasen van een auto
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Volgen van cursussen en opleidingen
 • Lunch (en patat op vrijdag) van de zaak
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken

Wat we vragen

Wij zijn een jong team die snel schakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onze collega's door het vuur. Met zijn allen zijn we altijd op zoek zijn naar de mooiste matches voor zowel de klant- als kandidaat. Daarnaast gaan we maar wat graag naar een tentfeest in het weekend. Vieren we carnaval. Gaan we naar festivals. En zijn we zeer sportminded. Herken jij jezelf hierin en in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Commerciële of bedrijfskundige richting;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Én je woont in de omgeving van Raalte/Nijverdal

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Wij zijn een personeelsbemiddelingsbureau gevestigd in Twente, de Achterhoek en sinds kort ook in Salland! Wij richten ons op de branches bouw, techniek, productie, logistiek en office. Ons team bestaat momenteel uit 35 vakbekwame, gemotiveerde en zeer gezellige medewerkers met een "hands-on" mentaliteit én de Twentse nuchterheid. 

Jij komt onze collega’s Jochem en Gijs op de nieuwe vestiging in Raalte versterken. Omdat we het samen doen, zullen je collega's uit Oldenzaal & Lichtenvoorde jullie vestiging regelmatig bezoeken om zo de teamspirit erin te houden! De vestiging in Raalte is deze zomer geopend dus dit is hét moment om in te stappen. Samen met Jochem en Gijs ga jij ervoor zorgen dat ook deze vestiging een succes wordt. Voor een dagelijkse lunch op kantoor wordt gezorgd en ook in Raalte staat de ‘vrijdag-patatdag’ op het programma. Ook organiseren we 2  á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje met alle locaties. Dit jaar zijn we naar Terschelling en Köln geweest en bij het eerstvolgende teamuitje reserveren wij graag een plekje voor jou.

Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Ook vinden wij ontwikkelen erg belangrijk, daarom hebben wij een groot studie- en opleidingsbudget zodat jij je persoonlijk kan ontwikkelen naar de persoon die je graag wil worden.

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Gijs Oude Munnink

Recruiter

Vacature bij
g.oudemunnink@effectwerkt.nl 0572 - 74 80 41

Recruiter

Vacature bij