Vacature bij
Oldenzaal 40 hours 8818

Accountmanager

Word jij dé nieuwe collega van Bas? Onze expert in de bemiddeling van vaklieden in de bouw en techniek? Wij zoeken een commerciële accountmanager die aan de slag wil bij ons mega gezellige en gemotiveerde team in Oldenzaal. Solliciteer nu, of bel ons met al je vragen!

Functieomschrijving

Jij bent voortdurend op zoek naar nieuwe potentiële bouw- en technische gerelateerde bedrijven waar je vaklieden en zzp’ers kunt voorzien van allerlei nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Als accountmanager met de juiste sales instelling maak je met jouw creativiteit en persoonlijke aandacht het verschil. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gecreëerde portefeuille van medewerkers en voor nieuwe en bestaande klanten.

Door jouw commerciële drive ben je actief acquisitie aan het plegen en veel de boer op naar (nieuwe) klanten. Voordat je medewerkers kunt plaatsen ben je hen actief aan het werven en selecteren en voer je intakegesprekken. Je begeleidt hen daarna ook tijdens het werkproces. Je beheert als het ware je eigen 'winkel'. 

Als netwerker en ondernemend type onderhoud je actief contact met je klanten. Je bent voortdurend op zoek naar new business en je zorgt ervoor dat je medewerkers tevreden zijn en blijven. Je houdt van de vrijheid, in ruil voor veel verantwoordelijkheid, waardoor je je eigen succes kunt creëren. Ook al heb je weinig ervaring in het vak van arbeidsbemiddeling dan zorgen we er samen voor om er een succes van te maken. Effect staat voor samenwerken; met je collega’s er samen voor willen gaan.

Wat we bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling
 • Je krijgt een eigen laptop en mobiel van de zaak
 • Het zakelijk leasen van een auto behoort tot de mogelijkheden
 • Flexibele werktijden van 08:00u/09:00 tot 17:00u/18:00u
 • Je start met een inwerktraject waardoor jij goed voorbereid aan het werk kunt gaan
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is een opleidingsbudget beschikbaar
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen House of Covebo, onze moedermaatschappij

Wat we vragen

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een feestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde mbo 4 / hbo opleiding bij voorkeur in commerciële, of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal


Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook zzp’ers bij het vinden van opdrachten en bbl’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Iedere dag is er verse lunch en: Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Ook organiseren we 2 á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje. Afgelopen jaar was het Terschelling en Köln. Bij het eerstvolgende teamtuitje reserveren wij graag een plekje voor jou!

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Mart Nijhuis

Recruiter

Vacature bij
m.nijhuis@effectwerkt.nl 0541-24 12 04

Accountmanager

Vacature bij