Vacature bij
Oldenzaal 40 hours 8837

Accountmanager

Ben jij commercieel ingesteld, vind jij HR interessant, heb je affiniteit met marketing, heb jij een voorliefde voor B2B en werk jij daarnaast graag met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons gezellige team in Oldenzaal versterken en ga aan de slag als accountmanager arbeidsbemiddeling bij een jonge organisatie! 

Functieomschrijving

Jij komt team bouw versterken. Je wordt samen met je collega's verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's en vervolgen we vaak met een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Is iedereen weer up-to-date, dan begint jouw zoektocht naar passende banen voor onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, zoals sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. Daarnaast beheer jij jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. 

Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook zal je meedenken over wervingscampagnes via Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

Wat we bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties;
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Je krijgt een eigen laptop, ook een mobiel & auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van 08.00u/08.30u tot 17.00u/17.30u;
 • Je start met een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen;
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is voldoende opleidingsbudget beschikbaar;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen de Covebo Group onze moedermaatschappij;
 • Thuiswerken is mogelijk maar met zo'n gezellig team zit je graag op kantoor! 

Wat we vragen

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciële, HR of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met marketing, sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Sfeer

Naast te gekke bedrijfsfeesten en een informele sfeer, zijn we vooral ook dol op wat we doen. Check hieronder een impressie van de sfeer.

Over het bedrijf

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 35 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Procedure

step icon

1 Wij bellen je

Yes, we hebben een sollicitatie van je ontvangen! Na een klein vreugdedansje nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon

2 Gesprekken en test

Tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Naast je manager spreek je vaak ook wat toekomstige directe collega’s, voor jou natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast kunnen we je vragen om online een korte test te doen en gaan we verder de diepte in. Matcht het? Dan ontvang je een voorstel.

step icon

3 Inwerken

Yes, de handtekening staat. Welkom bij de club! Tijdens de introductiedagen leer je onze familie beter kennen. Daarna start je inwerkperiode, waarbij je wordt gekoppeld aan een buddy die al langer bij House of Covebo werkt. Zo maak je een vliegende start!

Mart Nijhuis

Recruiter

Vacature bij
m.nijhuis@effectwerkt.nl 0541-24 12 04

Accountmanager

Vacature bij