Hey marketingtalent, wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een gezellige, informele werkplek waar je jezelf mag zijn én je kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons digital marketing team helemaal op je plek! Omdat House of Covebo zo hard groeit, breiden we onze teams in Nijkerk flink uit. Dat betekent dat we op zoek zijn naar meerdere collega’s: een digital marketing teamlead, een marketing data specialist en een marketing automation specialist.

Bekijk vacatures
Gegevens achterlaten

Ga voor plezier én ambitie!

In onze supersnel groeiende organisatie werk je samen met ambitieuze én hele gezellige collega’s. Een afdeling, waar veel gebeurt en hard wordt gewerkt. Maar er is genoeg ruimte voor ontspanning. Na een overleg even een balletje trappen, pingpongen, tafelvoetballen of gewoon buiten een rondje wandelen.

Vrijheid in jouw werk en persoonlijke ontwikkeling

Bij ons is vrijheid je grootste verantwoordelijkheid. Heb je een vet idee? Pitch ‘m en ga ervoor! Daarnaast zijn er ontwikkelingsmogelijkheden genoeg. Trainingen, cursussen en opleidingen: wij stimuleren groei.

Bootcamps, borrels en feesten

Wij zijn altijd in voor een potje tafelvoetbal, nerfgungevechten, ‘rond de tafel’, bootcamp op maandag én de vrijmibo’s in de bar! Op de legendarische feesten gaan we graag door tot in de late uurtjes…

Ook belangrijk: goede arbeidsvoorwaarden

Zo krijg een goed salaris, 26 vakantiedagen (bijkopen kan!), 8% vakantiegeld, bonusregeling, telefoon en laptop. Én bij veel van onze functies krijg je een auto van de zaak.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Lastig kiezen? Geen probleem!

Laat in het formulier vrijblijvend je gegevens en eventueel alvast je cv achter, dan gaan we samen onderzoeken welke functie bij jou past.

Hopelijk tot snel!

Laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?