Join ons marketingteam!

Heb jij een passie voor marketing, laat jij organisaties groeien op digitaal gebied en ben je een echte verbinder? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Je komt terecht op een afdeling die bestaat uit 3 teams: jouw team digital marketing, team digital sourcing & innovation en team brand. Met zo’n 25 man (ook vrouwen hoor!) werken we aan de innovatie en optimalisatie van ons internationale recruitmentplatform van websites en tools. Alles met als doel om de juiste kandidaten te werven en ervoor te zorgen dat ze een baan vinden die echt bij ze past.

Dit ga je doen

Als digital marketing teamlead bij House of Covebo in Nijkerk, geef je leiding aan een ambitieus, leergierig en gezellig team marketeers: een data marketeer, SEO specialist, automation specialist en product owner websites. Het team Digital Marketing is verantwoordelijk voor het EU wervingsplatform. Met het EU-wervingsplatform ondersteunen we de marketingteams van onze labels, EU wervingskantoren, bouw- en techniek (B&T) team én productie- en logistiek (P&L) team. Zo bieden we deze teams de mogelijkheid om de ultieme candidate en customer journey te realiseren.

Met jouw enthousiasme én visie op digital marketing weet jij jouw eigen team, maar ook de marketingteams van onze labels en de EU marketingteams te inspireren en enthousiasmeren, waardoor House of Covebo nog harder kan groeien. We hebben immers de ambitie om te verdubbelen in 2025!

WAT JE KRIJGT

✔ € 3.500 – € 4.500 bruto per maand én bonusregeling
✔ Een telefoon en laptop van de zaak, optie tot een leaseauto
✔ 26 vakantiedagen en je kunt bijkopen (wel terugkomen hè 😉)
✔ Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
✔ Thuiswerken & flexibele werktijden
✔ Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
✔ Een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie
✔ Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten
✔ Uitgebreide lunch én vrijdag is snackdag!
✔ Om te compenseren: bootcamp op maandag

Wat jij meebrengt

Jij bent een echte verbinder. Of het nu tijdens een werkbezoek is naar onze wervingskantoren in het buitenland, een van onze labels of een presentatie bij directie: jouw enthousiasme over digital marketing werkt aanstekelijk. Je geeft jouw kennis en adviezen graag mee en weet mensen te overtuigen met je kennis en lef. Daarnaast herken jij jezelf hierin:

✔ Je bent een afgestudeerde Hbo’er of WO’er in de richting van marketing, communicatie of een commerciële opleiding.
✔ Je hebt een passie voor én duidelijke visie op het digitale (marketing) speelveld.
✔ Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende en/of coachende rol en krijgt hier echt energie van.
✔ Ervaring binnen een recruitmentorganisatie is een pre.
✔ Je hebt overtuigingskracht.
✔ Je bent besluitvaardig, daadkrachtig en communicatief vaardig.
✔ Je hebt de behoefte om te experimenteren samen met het team en je trackrecord te verbeteren!

DIT IS HOUSE OF COVEBO

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in internationale arbeidsbemiddeling. Als je werkt bij House of Covebo, dan ondersteun je de bedrijven in onze familie, om hen zo goed mogelijk te laten ondernemen.

Onze familie

Samen met onze bedrijven werken we elke dag aan werk en alles eromheen, speciaal voor uitvoerende beroepen in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zo gaan duizenden mensen aan de slag in een toffe baan en helpen we honderden opdrachtgevers vooruit met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support.

Hoofdkantoor? No way!

Hoofdkantoor? Corporate? Die woorden kennen we niet. Vanuit ons support center doen we alles om ervoor te zorgen dat de bedrijven uit onze groep zich kunnen focussen op hun vak. Dat doen we met teams van specialisten op het gebied van HR, finance, marketing, digital sourcing & innovation, sales, data, ICT, apps & tools en recruitment.

Maak van elke werkdag een feestje!

Strakke kaders en richtlijnen voor wat je moet doen en hoe jouw functie er precies uitziet? Ehm, nee. Heb je toffe ideeën? Vind jij dat het anders moet? Ga ervoor! Bij House of Covebo krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw ideeën uit te voeren. Ga je op je plaat? Daar leer je van. Opstaan en weer verdergaan!

Vragen, kennismaken, sfeerproeven?

Laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?