Join ons marketingteam!

Creëer jij in een handomdraai nieuwe automation flows met impact en werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? Dan ben jij degene die we zoeken om samen nog harder te groeien. Je komt terecht op een ambitieuze, leergierige en resultaatgerichte afdeling die bestaat uit vier teams: jouw digital marketingteam, digital sourcing & innovation, digital projects & integrations en marketing & communicatie. Met zo’n 25 man (ook vrouwen hoor!) werken we aan de innovatie en optimalisatie van ons internationale recruitmentplatform van websites en tools. Alles voor de ultieme candidate en customer journey!

Dit ga je doen

Bouwen aan toffe automation flows? Met alle tijd én vrijheid om jouw stempel op de marketing automation activiteiten van de hele organisatie te drukken? In de rol van automation specialist bij House of Covebo werk je flows uit op eigen initiatief én in samenwerking met recruiters en andere collega’s. Je richt zowel commerciële als praktische automation flows in; zo draag je direct en zichtbaar bij aan de resultaten van House of Covebo én aan het werkplezier van collega’s. Bij ons kun jij jouw vetste ideeën uitvoeren en je blijven ontwikkelen.

WAT JE KRIJGT

✔ € 3.500 – € 4.250 bruto per maand én bonusregeling
✔ Auto, telefoon en laptop
✔ 26 vakantiedagen en je kunt bijkopen (wel terugkomen hè 😉)
✔ Thuiswerken & flexibele werktijden
✔ Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
✔ Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten
✔ Uitgebreide lunch én vrijdag is snackdag!
✔ Om te compenseren: bootcamp op maandag

Wat jij meebrengt

✔ Je bent een afgestudeerde Hbo’er of WO’er in de richting van marketing, communicatie of een commerciële opleiding.
✔ Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als automation specialist.
✔ Je hebt de behoefte om samen te experimenteren.
✔ Je kan gemakkelijk overzicht houden en coördineren.
✔ Je hebt een nieuwsgierig karakter en je bent analytisch ingesteld.

DIT IS HOUSE OF COVEBO

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in internationale arbeidsbemiddeling. Als je werkt bij House of Covebo, dan ondersteun je de bedrijven in onze familie, om hen zo goed mogelijk te laten ondernemen.

Onze familie

Samen met onze bedrijven werken we elke dag aan werk en alles eromheen, speciaal voor uitvoerende beroepen in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zo gaan duizenden mensen aan de slag in een toffe baan en helpen we honderden opdrachtgevers vooruit met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support.

Hoofdkantoor? No way!

Hoofdkantoor? Corporate? Die woorden kennen we niet. Vanuit ons support center doen we alles om ervoor te zorgen dat de bedrijven uit onze groep zich kunnen focussen op hun vak. Dat doen we met teams van specialisten op het gebied van HR, finance, marketing, digital sourcing & innovation, sales, data, ICT, apps & tools en recruitment.

Maak van elke werkdag een feestje!

Strakke kaders en richtlijnen voor wat je moet doen en hoe jouw functie er precies uitziet? Ehm, nee. Heb je toffe ideeën? Vind jij dat het anders moet? Ga ervoor! Bij House of Covebo krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw ideeën uit te voeren. Ga je op je plaat? Daar leer je van. Opstaan en weer verdergaan!

Vragen, kennismaken, sfeerproeven?

Laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?