Join ons marketingteam!

Verlies jij de tijd uit het oog als je naar verbeteringen aan het zoeken bent in data? Mooi! Geloof jij in datagedreven werken en zoek je daarom naar steeds meer nieuwe kansen? Top! Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je. Je komt terecht op een afdeling die bestaat uit 3 teams: jouw team digital marketing, team digital sourcing & innovation en team brand. Met zo’n 25 man (ook vrouwen hoor!) werken we aan de innovatie en optimalisatie van ons internationale recruitmentplatform van websites en tools. Alles met als doel om de juiste kandidaten te werven en ervoor te zorgen dat ze een baan vinden die echt bij ze past.

Dit ga je doen

Als (marketing) dataspecialist zoek jij continu naar kansen voor de optimale candidate en customer journey. Je denkt mee met de marketing en recruitmentteams en maakt het verschil met scherpe analyses, gerichte adviezen en gebruiksvriendelijke dashboards. Op basis van die data kunnen zij beslissingen maken en krijgen ze grip op het optimaliseren van hun recruitmentproces.

Ondertussen heb jij nog meer kansen ontdekt en duik je steeds verder de recruitmentwereld in. Hoe complexer de datastromen, hoe mooier het wordt en hoe meer waarde jij kan toevoegen.

Je werkt veel zelfstandig, maar natuurlijk ben je onderdeel van ons digital marketingteam. Jij inspireert jouw directe collega’s, maar ook het management en de directie met je rapportages.

WAT JE KRIJGT

✔ Een marktconform salaris én bonusregeling
✔ Telefoon en laptop van de zaak
✔ 26 vakantiedagen en je kunt bijkopen (wel terugkomen hè 😉)
✔ Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
✔ Thuiswerken & flexibele werktijden
✔ Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
✔ Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten
✔ Uitgebreide lunch én vrijdag is snackdag!
✔ Om te compenseren: bootcamp op maandag
✔ En nog veel meer… vertellen we je graag bij een bakkie koffie!

Wat jij meebrengt

Je bent nieuwsgierig en zoekt zaken graag tot op de bodem uit. Je adviseert de marketingteams en de business in het nemen van data gedreven beslissingen en je deinst niet terug om initiatief te nemen en gaat altijd voor het beste resultaat. Verder heb je:

✔ HBO werk- denkniveau
✔ Je zet uiteenlopende data om in bruikbare inzichten
✔ Je hebt een focus op online, waardoor je ervaring hebt met Google Analytics SQL en/of Python
✔ Ervaring met dashboarding in PowerBI en Google Data Studio
✔ Bij voorkeur ervaring met marketing of recruitment data
✔ Je bent ondernemend, niemand hoeft jou te vertellen wat je moet doen

DIT IS HOUSE OF COVEBO

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in internationale arbeidsbemiddeling. Als je werkt bij House of Covebo, dan ondersteun je de bedrijven in onze familie, om hen zo goed mogelijk te laten ondernemen.

Onze familie

Samen met onze bedrijven werken we elke dag aan werk en alles eromheen, speciaal voor uitvoerende beroepen in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zo gaan duizenden mensen aan de slag in een toffe baan en helpen we honderden opdrachtgevers vooruit met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support.

Hoofdkantoor? No way!

Hoofdkantoor? Corporate? Die woorden kennen we niet. Vanuit ons support center doen we alles om ervoor te zorgen dat de bedrijven uit onze groep zich kunnen focussen op hun vak. Dat doen we met teams van specialisten op het gebied van HR, finance, marketing, digital sourcing & innovation, sales, data, ICT, apps & tools en recruitment.

Maak van elke werkdag een feestje!

Strakke kaders en richtlijnen voor wat je moet doen en hoe jouw functie er precies uitziet? Ehm, nee. Heb je toffe ideeën? Vind jij dat het anders moet? Ga ervoor! Bij House of Covebo krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw ideeën uit te voeren. Ga je op je plaat? Daar leer je van. Opstaan en weer verdergaan!

Vragen, kennismaken, sfeerproeven?

Laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?