2 min14 december 2023

Kaan en zijn stap naar de wereld van AI

Bij House of Covebo draait het om werk dat bij jou past en waar je energie van krijgt. Daarom krijg je het vertrouwen om je ideeën uit te voeren en vrijheid binnen jouw functie te pakken. Hoe ziet dit eruit voor Kaan? Hij vertelt je er graag meer over in deze blog.

Mijn naam is Kaan en momenteel ben ik drie dagen per week digital application consultant, waarbij ik Connexys beheer. Daarnaast stort ik mij twee dagen per week op AI. Binnenkort zal ik mij hier fulltime op gaan focussen, zodra we een nieuwe collega hebben gevonden die mij gaat vervangen. In mijn functie als AI-specialist verken ik de mogelijkheden die AI brengt voor House of Covebo en assisteer ik andere afdelingen bij hun vraagstukken over AI.

Deze nieuwe stap is voortgekomen uit mijn passie voor AI, automatisering en nieuwe technische ontwikkelingen. Ik heb hier altijd veel vrije tijd in gestoken en heb er ook altijd het potentieel van ingezien. Ik vind AI zo leuk omdat je het overal op kunt toepassen en ik veel mensen kan helpen met de oplossingen die AI biedt.

Deze passie verspreid ik door de organisatie, onder andere tijdens de Innovation contest van House of HR. Zo is het ook bij het management terechtgekomen dat ik hier enthousiast over was. Zij vonden dit ook erg belangrijk. In een gesprek met mijn manager vroegen ze mij hoe we AI zo goed mogelijk kunnen toepassen in de organisatie. Mijn antwoord was; tijd en geld. En zo is het tot stand gekomen dat ik nu de tijd krijg om mij helemaal op AI te focussen.

Nu zetten we de eerste stappen met de digitale recruiter. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de wereld van onze recruiters hiermee op zijn kop kunnen zetten. Ik krijg er heel veel energie van om hun werk makkelijker en sneller te maken. En ik ben er ook van overtuigd dat niet iedereen zich hoeft te verdiepen in AI. Sommige mensen krijgen hier geen energie van. Het is fijn als ik hen kan helpen met de beste AI-tools aan te bieden zonder dat ze zich erin hoeven te verdiepen en te begrijpen hoe AI aan de achterkant werkt.

Ik kan niet wachten tot AI zo ver is om te functioneren als mijn persoonlijke assistent. Als het mij kan helpen bij de punten waar ik minder energie van krijg, zoals plannen en e-mails beantwoorden, word ik nog 3x zo productief. Dat lijkt me echt heerlijk.

Ook werken bij House of Covebo? Bekijk onze vacatures hier en wie weet tot snel!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?