Het begon in 2001

Het begon allemaal op een zolderkamer in Nijkerk. Waar twee zwagers grootse plannen hadden, namelijk: het gat tussen de Nederlandse vraag naar werknemers te dichten met het internationale aanbod. Zo gezegd, zo gedaan. In 2001 vertrokken de oprichters naar Oost-Duitsland en keerden weer terug met de eerste twaalf internationale medewerkers. Nu ruim 20 jaar later werken er elke week gemiddeld 10.000 (internationale) medewerkers via onze bedrijven. De internationale markt verandert continu en wij veranderen mee. Medewerkers uit Duitsland hebben we bijvoorbeeld bijna niet meer, daarentegen hebben we in 2023 wel voor het eerst een kantoor in Hongarije geopend.

13 kantoren

in het buitenland

24 nationaliteiten

onder onze collega's

68 nationaliteiten

onder de medewerkers

De internationale missie

Onze kantoren zijn verdeeld over Europa, zodat wij beter kunnen aanvoelen wat er nodig is om de juiste internationale medewerkers te vinden voor onze klanten. De internationale medewerkers kunnen zo in hun eigen taal communiceren en ervaren dit dan ook als erg prettig. Momenteel hebben wij 13 internationale kantoren die zich elke dag inzetten om alles gewoon goed te regelen.

Onze kantoren in het buitenland

Hongarije

In 2023 is ons eerste kantoor geopend in Miskolc, Hongarije.

Polen

Niet één, niet twee, maar wel negen kantoren van House of Covebo bedrijven zijn te vinden in Polen. Onze bedrijven Covebo, Eurojob en PRAN hebben één of meerderen vestiging in Polen.

Roemenië

In een prachtig pand in Ploiesti, Roemenië wordt hard gewerkt om ook Roemeense medewerkers te helpen aan hun nieuwe baan in Nederland.

Spanje

In het altijd zonnige Spanje wordt vanuit Madrid en Sevilla hard gewerkt om voor Spaanse medewerkers een passende baan te vinden.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust! We vertellen je graag alles over onze visie en doelstellingen.

Contact

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?