DE LEUKSTE stages 

Ga ervoor! Stage lopen bij House of Covebo is véél meer dan koffie halen. Want ja natuurlijk haal je ook wel eens een bakje koffie voor je collega’s. Maar dat doen je collega’s ook voor jou!

Bij al onze bedrijven én op elke afdeling van het House of Covebo Support Center zijn stagiair(e)s meer dan welkom! Wist je dat er op sommige momenten wel meer dan 20 stagiair(e)s bij ons aan de slag zijn? De een komt voor een kortere stage in het begin van de opleiding, maar we kennen ook stagiair(e)s die hun afstudeerstage en scriptie bij House of Covebo hebben gedaan.

Een ding is zeker: als je zelf net zo van aanpakken houdt als wij, zul je nergens zoveel opsteken als bij House of Covebo! Heel wat ambitieuze stagiair(e)s zijn zelfs zo erg besmet geraakt, met het House of Covebovirus dat ze na hun studie zijn blijven werken bij ons!

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer op een van onderstaande vacatures of neem snel contact met ons op via dit formulier om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Geïnteresseerd? Bekijk deze video en loop een dagje mee met onze stagiairs!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Nieuwste stage vacatures

Staat je stage er niet bij?

Staat er geen vacaturen open voor jouw perfecte stage? No worries, er is nog veel meer mogelijk! Veel van onze stagiairs komen zelf met initiatieven voor leuke stage plekken. Heb jij een leuk idee of wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?