IEDERS WERELD VAN WERK, GEWOON GOED GEREGELD

Zorgzaam, verbindend en inspirerend. Dat is House of Covebo. Een ambitieuze groep nationale en internationale recruitmentbedrijven onder 1 ‘dak’. Niet letterlijk onder hetzelfde dak, maar wel met éénzelfde missie: ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld hebben. Onze unieke bedrijven hebben allemaal hun eigen specialisme. Maar stuk voor stuk zijn we elke dag vol enthousiasme bezig om mensen aan een leuke baan te helpen én alles daaromheen goed te regelen.

Dat doen we met plezier en liefde voor ons vak.

Onze bedrijven

Aanpakkers is het platform dat zzp’ers koppelt aan mooie klussen bij zakelijke opdrachtgevers en hen ondersteunt bij al hun zzp-zaken.
ontdek bedrijf
Een bevlogen club uitzenders, gespecialiseerd in de bouw. techniek, productie en logistiek. Je vindt ze door het hele land.
ontdek bedrijf
Van handige Harry's en technische genieën, tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Effect regelt het. Twentse nuchterheid voorop.
ontdek bedrijf
Een volledig ingerichte woning, auto voor de deur, gastvrij welkom en contactpersoon die altijd bereikbaar is. Alles voor de internationale medewerkers van House of Covebo.
ontdek bedrijf
Grenzeloos gedreven. Topjobs in de sectoren productie, logistiek en detailhandel voor internationale medewerkers. Thuisbasis in Hoofddorp.
ontdek bedrijf
Flexibel inzetbare arbeidskrachten. Van afval en reinigingsdiensten tot de voedeselindustrie. 7 vestigingen in Nederland.
ontdek bedrijf
Recruitment, maar dan anders. Toegewijde recruitment business partners die jouw bedrijf écht leren kennen en jouw recruitmentvraagstukken oplossen.
ontdek bedrijf
Strijders in de installatietechniek én partner voor installatiebedrijven die vakkennis en daadkracht goed kunnen gebruiken.
ontdek bedrijf
PRAN verbindt kandidaten uit Europa aan de leukste banen in de logistiek, productie en techniek. Kantoren in Venlo, Opole, Gdańsk en Gliwice.
ontdek bedrijf
Verder in Techniek is een opleidingsinstituut voor CNC Operators en richt zich op de omscholing en bijscholing van technische talenten in acht weken.
ontdek bedrijf
VNOM bemiddelt vaklieden in de techniek, bouw en office naar een vast dienstverband. Vestigingen in Rotterdam, Breda en Utrecht. They get the job done!
ontdek bedrijf

Mooie club! Maar wat doet House of Covebo zelf?

Wij supporten onze bedrijven waar we kunnen en waar zij dat willen. Bij ons Support Center werken innovatieve, creatieve, inspirerende en vooral gezellige collega’s op afdelingen als HR, ICT, Marketing, Compliance, Digital Innovation en Finance. Bij House of Covebo kan je jezelf zijn, krijg je de ruimte om fouten te maken, jouw vetste ideeën uit te voeren en je te blijven ontwikkelen.

Onze bedrijven zoeken nieuwe collega's

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?