Een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

Bij House of Covebo draait het om werk dat bij jou past, samen met enthousiaste collega’s. Ja, we werken hard, we bellen en we vergaderen, net als bij elk ander bedrijf. Maar altijd met plezier en met interesse in elkaar. Want we werken elke dag aan een droom: ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.

Dit is wat we doen

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in internationale arbeidsbemiddeling. Als je werkt bij House of Covebo, dan ondersteun je de bedrijven in onze familie, om hen zo goed mogelijk te laten ondernemen.

Onze familie

Samen met onze bedrijven werken we elke dag aan werk en alles eromheen, speciaal voor uitvoerende beroepen in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zo gaan duizenden mensen aan de slag in een toffe baan en helpen we honderden opdrachtgevers vooruit met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support.

Hoofdkantoor? No way!

Hoofdkantoor? Corporate? Die woorden kennen we niet. Vanuit ons Support Center doen we alles om ervoor te zorgen dat de bedrijven uit onze groep zich kunnen focussen op hun vak. Dat doen we met teams van specialisten op het gebied van HR, finance, marketing, digital sourcing & innovation, sales, data, ICT, apps & tools en recruitment.

Maak van elke werkdag een feestje!

Strakke kaders en richtlijnen voor wat je moet doen en hoe jouw functie er precies uitziet? Ehm, nee. Heb je toffe ideeën? Vind jij dat het anders moet? Ga ervoor! Bij House of Covebo krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw ideeën uit te voeren. Ga je op je plaat? Daar leer je van. Opstaan en weer verdergaan!

Go international!

Met collega's uit 9 landen kom je constant in aanraking met verschillende culturen. Pączki eten op Vette Donderdag met je Poolse collega of juist stroopwafels introduceren aan je internationale collega. Wie weet zit er ook nog een leuk tripje in naar één van onze kantoren in het buitenland ;).

House of HR zekerheid

Als onderdeel van het vooruitstrevende House of HR bundelen wij onze krachten met andere powerhouses binnen de recruitmentbranche. Zo kunnen wij nog sneller innoveren, van elkaar leren en groeien.

Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld

Begonnen op een zolderkamer en uitgegroeid tot een van de grootste uitzenders van het land. Met nog steeds dezelfde droom: Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.  Wij supporten onze medewerkers om hun dromen na te jagen, te leren en te groeien. We leren elke klant écht kennen en gaan er vol voor om hun doelen samen waar te maken. Voor onze collega’s zijn we een zorgzame familie: we hebben enorme ambities en werken hard, maar zorgen ook goed voor elkaar. Bij ons kan je écht jezelf zijn en krijg je vrijheid en vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen.

ONS VERHAAL
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Kom eens aanwaaien!

Denk jij: leuke club, maar van welke job word ik blij? Ben je benieuwd hoe de sfeer is, wat onze ambities en plannen zijn en het belangrijkste: of er leuke mensen werken? Kom gewoon eens kennismaken! Wij geloven niet in strakke functie-eisen of ellenlange cv’s, maar zoeken juist een match op persoonlijkheid, drive en ambitie. Spreken we je snel? Laat je gegevens achter, dan zit je binnen de kortste keren bij ons aan de bar of lunchtafel. Gewoon doen joh!

Dat lijkt me wel wat!

CIJFERS OM TROTS OP TE ZIJN

1.000 collega's

door heel Europa

8.5 MTO score

we zijn er trots op!

609 miljoen

omzet in 2023

12 merken

onder één dak

COLLEGA’S AAN HET WOORD

FLORIS OVER HOUSE OF COVEBO

Werken bij House of Covebo betekent écht de vrijheid krijgen om op jouw manier je werk te doen. Onderdeel van ons succes is dat iedereen de ruimte krijgt om zijn kwaliteiten optimaal in te zetten. En ook 100% de vrijheid om onderuit te gaan. Kortom, je krijgt alle gelegenheid om heel veel te leren en succesvol te zijn in wat je doet.

HOUSE OF COVEBO VOOR BIRGIT

Werken bij House of Covebo vind ik leuk, omdat we altijd in beweging zijn en ontwikkelen; een overname, nieuwe tooling, het volgt elkaar allemaal zo snel op. Ik hou ervan! En natuurlijk ook de mogelijkheid tot opleidingen, ontwikkeling EN de gezellige borrels en feestjes. Die zijn nooit saai.

DIT IS ONS DNA

We houden het graag simpel, als het even kan. Ons DNA: 3 korte zinnen, veel waarde!

Je beste zelf zijn doe je samen

Waarom alleen als het samen kan? We zijn een zorgzame familie voor elke collega. Een plek waar je je thuis voelt. Een plek waar je jezelf kunt zijn.

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid

Bij ons krijg je de vrijheid én het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen. Ga je een keer op je plaat? Daar leer je van!

Positiviteit wint altijd

Tegenslagen, die horen er ook bij. Maar wij bekijken ze van de positieve kant en denken in oplossingen, want positiviteit wint altijd!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?