Een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

Bij House of Covebo draait het om werk dat bij jou past, samen met enthousiaste collega’s. Ja, we werken hard en we bellen en we vergaderen, net als bij elk ander bedrijf. Maar altijd met plezier en met interesse in elkaar. Want we werken elke dag aan een droom: ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.

Dit is wat we doen

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in internationale arbeidsbemiddeling. Als je werkt bij House of Covebo, dan ondersteun je de bedrijven in onze familie, om hen zo goed mogelijk te laten ondernemen.

Onze familie

Samen met onze bedrijven werken we elke dag aan werk en alles eromheen, speciaal voor uitvoerende beroepen in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zo gaan duizenden mensen aan de slag in een toffe baan en helpen we honderden opdrachtgevers vooruit met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support.

Hoofdkantoor? No way!

Hoofdkantoor? Corporate? Die woorden kennen we niet. Vanuit ons support center doen we alles om ervoor te zorgen dat de bedrijven uit onze groep zich kunnen focussen op hun vak. Dat doen we met teams van specialisten op het gebied van HR, finance, marketing, digital sourcing & innovation, sales, data, ICT, apps & tools en recruitment.

Maak van elke werkdag een feestje!

Strakke kaders en richtlijnen voor wat je moet doen en hoe jouw functie er precies uitziet? Ehm, nee. Heb je toffe ideeën? Vind jij dat het anders moet? Ga ervoor! Bij House of Covebo krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw ideeën uit te voeren. Ga je op je plaat? Daar leer je van. Opstaan en weer verdergaan!

Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld

Begonnen op een zolderkamer en uitgegroeid tot een van de grootste uitzenders van het land. Met nog steeds dezelfde droom: Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld.  Wij supporten onze medewerkers om hun dromen na te jagen, te leren en te groeien. We leren elke klant écht kennen en gaan er vol voor om hun doelen samen waar te maken. Voor onze collega’s zijn we een zorgzame familie: we hebben enorme ambities en werken hard, maar zorgen ook goed voor elkaar. Bij ons kan je écht jezelf zijn en krijg je vrijheid en vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen.

ONS VERHAAL

Kom eens aanwaaien!

Denk jij: leuke club, maar van welke job word ik blij? Ben je benieuwd hoe de sfeer is, wat onze ambities en plannen zijn en het belangrijkste: of er leuke mensen werken? Kom gewoon eens kennismaken! Wij geloven niet in strakke functie-eisen of ellenlange cv’s, maar zoeken juist een match op persoonlijkheid, drive en ambitie. Spreken we je snel? Laat je gegevens achter, dan zit je binnen de kortste keren bij ons aan de bar of lunchtafel. Gewoon doen joh!

Dat lijkt me wel wat!

CIJFERS OM TROTS OP TE ZIJN

1.000 collega's

door heel Europa

8.4 MTO score

we zijn er trots op!

500 miljoen

verwachte omzet in 2022

9 bedrijven

onder één dak

COLLEGA’S AAN HET WOORD

MARIELLE OVER HOUSE OF COVEBO

Werken bij House of Covebo leuk? Ja! Er gebeurt hier altijd wel iets qua nieuwe projecten en initiatieven. Het is dus nooit saai. Wel houden we vast aan bepaalde tradities. Ik hou daarvan en het maakt ons uniek. Maar suf worden? Nooit. De drive om er een succes van te maken voel je door het hele bedrijf. We blijven maar groeien en iedereen is bereid om er een succes van te maken en daar energie in te steken. Bovendien is er oog voor mij als persoon en de ontwikkelingen die ik wil maken. Dat is voor mij steeds belangrijker geworden. House of Covebo speelt hier goed op in vind ik.

HOUSE OF COVEBO VOOR BIRGIT

Werken bij House of Covebo vind ik leuk, omdat we altijd in beweging zijn en ontwikkelen; een overname, nieuwe tooling, het volgt elkaar allemaal zo snel op. Ik hou ervan! En natuurlijk ook de mogelijkheid tot opleidingen, ontwikkeling EN de gezellige borrels en feestjes. Die zijn nooit saai.

DIT IS ONS DNA

We houden het graag simpel, als het even kan. Ons DNA: 3 korte zinnen, veel waarde!

Je beste zelf zijn doe je samen

Waarom alleen als het samen kan? We zijn een zorgzame familie voor elke collega. Een plek waar je je thuis voelt. Een plek waar je jezelf kunt zijn.

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid

Bij ons krijg je de vrijheid én het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen. Ga je een keer op je plaat? Daar leer je van!

Positiviteit wint altijd

Tegenslagen, die horen er ook bij. Maar wij bekijken ze van de positieve kant en denken in oplossingen, want positiviteit wint altijd!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?