7.000 TOPPERS

aan het werk

36 KANTOREN

in Nederland

9 KANTOREN

in het buitenland

620 COLLEGA'S

and counting

8.6 WAARDERING

van onze collega's

EEN BEVLOGEN PARTNER

Covebo is een jonge club uitzenders met een duidelijke missie: Ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Voor klanten, (internationale) medewerkers én collega’s. Sinds 2001 brengen zij de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Werken vanuit het ‘Gewoon Goed Geregeld’ principe en de menselijke maat vormen daarbij altijd de basis. Covebo is gespecialiseerd in de bouw, techniek, productie en logistiek.

Vrijblijvend contact met Covebo

alles gewoon goed geregeld

De dienstverlening van Covebo is met zekerheid Gewoon Goed Geregeld. Geen verrassingen achteraf. De ABU cao wordt correct toegepast, er is een veilige en gezonde werkomgeving en indien huisvesting van toepassing is voldoet zij aan het snf keurmerk. Dit geldt voor al haar (internationale) medewerkers. De certificeringen onderschrijven dit.

DIT DOET COVEBO VOOR U

Covebo gaat voor altijd: gewoon goed geregeld!

UITZENDEN

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Dan is uitzenden de oplossing voor u! U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de (internationale) medewerker gewerkte uren.

TEST- EN TRAININGSCENTRUM

Wij testen de vaardigheden van onze medewerkers, voordat ze aan het werk gaan bij de klant, in onze test- en trainingscentra in Eindhoven en Nijkerk. Zo weten we zeker zij de juiste competenties hebben.

HUISVESTING

Bij ons weet u zeker dat uw internationale medewerkers goede huisvesting krijgen. We vinden het belangrijk dat onze arbeidskrachten, die ver van huis zijn, een fijne plek hebben om thuis te komen.

INTERNATIONALE WERVING

Ook in de krappe arbeidsmarkt weet Covebo altijd de juiste medewerkers bij u te plaatsen. Hoe? Wij werken met een groot internationaal recruitmentnetwerk met vestigingen in onder andere Polen, Hongarije, Roemenië, Litouwen en Spanje.

POOLMANAGEMENT

Heeft u te maken met seizoenswerk, waardoor u op het ene moment meer personeel nodig heeft dan op het andere moment? Of wilt u snel kunnen opschalen bij een verandering in de marktvraag? Poolmanagement is de oplossing.

24/7 BEREIKBAAR

Omdat wij snappen dat uw productie- of logistieke proces 24/7 doorloopt, zijn wij altijd bereikbaar. Dus ook midden in de nacht én in het weekend. U heeft een vast aanspreekpunt bij uw Covebo vestiging die voor u klaarstaat als er problemen zijn.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

IEDERS WERELD VAN WERK, GEWOON GOED GEREGELD.

Covebo is ondernemend, lokaal en grensoverschrijdend. Gericht op oplossing en dagelijkse verbetering. De (internationale) medewerkers maken daarin iedere dag het verschil. Bij Covebo worden de keuzes in het veld gemaakt; bij de klanten, met de kandidaten. Samenwerken met specialisten in de bouw, techniek, duurzame energie, productie en logistiek.

Meer weten over Covebo?

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?