500 MEDEWERKERS

wekelijks aan het werk

31 MILJOEN

omzet in 2023

365 KLANTEN

die blij zijn

40 COLLEGA'S

in Nederland

9.1 WAARDERING

van onze collega's

EEN ECHTE TWENTSE BEMIDDELAAR

Effect Personeelsdiensten een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie zij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische genieën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen ze ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen ze met maar één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Zij blij!

Vrijblijvend contact met Effect

GECERTIFICEERDE VAKKRACHTEN

De kandidaten van Effect werken volgens de juiste richtlijnen. Zo wordt de ABU cao correct toegepast en werken de kandidaten onder VCU standaarden.

HET EFFECT DNA

Iedereen heeft het in z’n bloed.

TWENTSE NUCHTERHEID

Bij Effect zijn ze gewoon lekker zichzelf. Niet strak in pak. Geen bureaucratisch geneuzel. Gewoon eerlijk, direct en open. Lekker nuchter en laagdrempelig.

GEDREVEN

Het beste willen voor kandidaat en klant, dat staat voorop. Verder kijken dan het functieprofiel en het cv. Want in een persoonlijk gesprek leer je elkaar pas echt kennen. Samen elke dag een beetje beter worden door hard te werken en vooral plezier te maken. Dat is hun doel, dát werkt!

WERKKAMERADEN

Bij Effect zijn ze eigenlijk een grote groep vrienden die het beste voor elkaar wil en samen meer voor elkaar krijgt dan alleen. Een groep die eerlijk en recht voor de raap is, want daar heb je wat aan.

VAKIDIOTEN

Daarnaast kunnen ze gerust lange gesprekken voeren over je werk. Zij weten door hun branchespecialismen alles van jouw mooie vak! Ze kennen hun opdrachtgevers goed en weten wat de cultuur is. Zo weten zij wat voor beide partijen de beste match is voor de langere termijn.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Meer weten? Kom ff een bakkie doen.

Kunnen wij je helpen bij het vinden van personeel? Het vinden van een baan bij een van onze opdrachtgevers? Of wil jij bij Effect zelf aan de slag? Kom dan ff een bakkie doen. Hebben we het erover. Tot gauw hè! 

Meer over Effect

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?