750 MEDEWERKERS

wekelijks aan het werk

4 VESTIGINGEN

100 WINNAARS INTERN

7.9 WAARDERING

van onze collega's

VNOM GET’S THE JOB DONE!

Bij VNOM zijn ze gespecialiseerd in bemiddelen van doeners in de techniek, bouw en office. Zij kunnen je op meerdere manieren aan vakspecialisten helpen. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis. VNOM biedt een oplossing op maat. Bij VNOM werken winnaars. Winnaars met hart. Commercieel gedreven menselijk noemen ze dat. Want winnen doen zij met elkaar. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners.

Vrijblijvend contact met VNOM

Please accept marketing-cookies to watch this video.

FATSOENLIJK WERKGEVERSCHAP

VNOM werkt er hard aan om een fatsoenlijke en betrokken werkgever te zijn voor de werknemers en een betrouwbare partner voor de opdrachtgevers. Zij zijn onder andere aangesloten bij het ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), hebben het SNA-keurmerk NEN4400-1 en beschikken over het VCU-certificaat.

VNOM WERKT AAN EEN VAST

DIENSTVERBAND

VNOM bemiddelt vaklieden in de techniek, bouw en office naar een vast dienst verband. They get the job done!

DETACHERING

Wel de lusten, niet de lasten van het werkgeverschap. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit in het personeelsbestand en minder financieel risico? Dan is technische detachering via VNOM de oplossing.

UITZENDEN

Flexibiliteit op de korte én lange termijn. Jij regelt werk, begeleiding en toezicht en VNOM regelt de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie van de werknemers.

WERVING EN SELECTIE

Heb jij een vacature openstaan en ben je op zoek naar een kandidaat die (direct) vast in dienst kan treden? Bij VNOM kun je terecht voor werving en selectie van kandidaten.

BEMIDDELING ZZP

Gemak en flexibiliteit zonder risico. Jij regelt werk en VNOM regelt de betaling van de zzp'er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

VNOM WIL DÉ WIN-WINSITUATIE

Bij VNOM werken er alleen maar winnaars. De perfecte match creëren tussen de kandidaat en opdrachtgever, dat is de ultieme win-winsituatie. VNOM gaat door waar anderen stoppen: de consultants en recruiters schakelen snel en speuren in alle hoeken en gaten naar talent. Daarnaast heeft VNOM een vooruitstrevende online recruitmentstrategie. Dit blijkt nogmaals bij het winnen van de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie ‘Best Case’. Als klapper op de vuurpijl zorgt de administratie ervoor dat al het papierwerk goed wordt afgehandeld en dat alles op tijd betaald is.

Meer weten over VNOM?

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?