15 COLLEGA'S

in Nijkerk

85 RECRUITERS EN HR PROFESSIONALS

8.6 WAARDERING

van onze collega's

IEDEREEN ZIJN BESTE BAAN

FYGI biedt Recruitment as a Service aan haar opdrachtgevers. Daarbij ontzorgen de collega’s van het platform de aangesloten recruiters en HR professionals. FYGI geeft ondersteuning in administratie, online marketing, opleiding en de nieuwste recruitmenttechnologie. Zo kunnen de recruiters zich focussen op hetgeen waar zij goed in zijn. Met hun inzet hebben onze opdrachtgevers de openstaande vacatures sneller vervuld en vindt de professional zijn of haar geluk in een echt passende baan!

Vrijblijvend contact met FYGI

WAAR FYGI VOOR GAAT

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes.

TALENT TARGETING

De online wervingsmethodiek is bewezen succesvol. Met Talent Targeting vult FYGI vacatures sneller in met de juiste kandidaten in een schaarse markt. Uniek aan deze dienst is de combinatie tussen een ervaren recruiter of hr professional en online marketing. Een aanpak op maat voor jouw openstaande vacatures.

WERVING & SELECTIE

De belangrijkste voorwaarde bij Werving & Selectie is de match tussen de recruiter en het bedrijf. De recruiter werft niet alleen voor, maar ook namens het bedrijf. Zo weten zij de juiste kandidaat voor het bedrijf te interesseren. Alles op basis van no cure, no pay. Een partnership op basis van vertrouwen.

INTERIM RECRUITMENT

De recruiter is een gelijkwaardige recruitment partner voor het bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor uit handen en werkt op locatie. Op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief. De recruiter werkt aan een succesvolle invulling van het recruitment vraagstuk.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

FYGI ZEKERHEID

  • Toegewijde recruiter: zij nemen jouw recruitment zorgen uit handen en verdiepen zich proactief in de cultuur en strategie van jouw bedrijf.
  • Mobiel, verbonden, relevant: FYGI werkt zonder vestigingen. De recruitment consultants zijn mobiel en werken daar waar relevant.
  • Professionele ondersteuning: de FYGI recruiter of hr professional wordt ondersteund met de nieuwste recruitment software. Ook zetten zij online marketing in voor het gericht bereiken van passende kandidaten en helpen we je bedrijf aan de juiste positionering.

Meer over FYGI

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?