15 COLLEGA'S

in Nijkerk

85 RECRUITERS EN HR PROFESSIONALS

8.6 WAARDERING

van onze collega's

IEDEREEN ZIJN BESTE BAAN

Fygi is het netwerk van vernieuwers in hr en recruitment. Sinds 2017 verbindt Fygi zzp-recruiters en hr professionals aan MKB+ bedrijven. Met expertise, tech en tools helpen wij deze bedrijven om hun team uit te breiden. We geloven dat we meer impact maken als we ons verhaal vertellen vanuit een grotere missie. Zo bereiken we zzp’ers en bedrijven met hetzelfde verhaal.

Vrijblijvend contact met FYGI

WAAR FYGI VOOR GAAT

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes.

TALENT TARGETING

De online wervingsmethodiek is bewezen succesvol. Met Talent Targeting vult Fygi vacatures sneller in met de juiste kandidaten in een schaarse markt. Uniek aan deze dienst is de combinatie tussen een ervaren recruiter of hr professional en online marketing. Een aanpak op maat voor jouw openstaande vacatures.

WERVING & SELECTIE

De belangrijkste voorwaarde bij Werving & Selectie is de match tussen de recruiter en het bedrijf. De recruiter werft niet alleen voor, maar ook namens het bedrijf. Zo weten zij de juiste kandidaat voor het bedrijf te interesseren. Alles op basis van no cure, no pay. Een partnership op basis van vertrouwen.

INTERIM RECRUITMENT

De recruiter is een gelijkwaardige recruitment partner voor het bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor uit handen en werkt op locatie. Op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief. De recruiter werkt aan een succesvolle invulling van het recruitment vraagstuk.

INTERIM HR

Heeft jouw organisatie moeite met het vinden en vasthouden van talent? Zoek je naar manieren om echt onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt en wil je de beste mensen behouden? Dan is het tijd om anders te kijken naar hr, want aantrekkelijk werkgeverschap is meer dan een mooie buitenkant.

PEOPLEMETRICS

Buiten winnen is binnen beginnen. Organisaties die goede mensen weet te binden, investeren in werkbeleving. Hoe je daarmee begint? Door op een gestructureerde manier in kaart te brengen hoe het werk en de organisatie beleefd worden. Want inzicht in werkbeleving is het startpunt voor aantrekkelijk werkgeverschap. PeopleMetrics biedt moderne scans en online surveys om werkbeleving in kaart te brengen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

FYGI ZEKERHEID

  • Toegewijde recruiter of hr professional: zij nemen jouw zorgen uit handen en verdiepen zich proactief in de cultuur en strategie van jouw bedrijf.
  • Mobiel, verbonden, relevant: Fygi werkt zonder vestigingen. De recruitment consultants zijn mobiel en werken daar waar relevant.
  • Professionele ondersteuning: de Fygi recruiter of hr professional wordt ondersteund met de nieuwste software. Zij kunnen online marketing inzetten voor het gericht bereiken van passende kandidaten of de werkbeleving verbeteren van je team met PeopleMetrics.

Meer over FYGI

Laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?