750 MEDEWERKERS

wekelijks aan het werk

22 NATIONALITEITEN

aan het werk

7.7 WAARDERING

van onze collega's

1 kantoor

in Hoofddorp

GOED GESCHOOLDE, GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS

Al meer dan 20 jaar begeleidt Eurojob internationale werknemers naar een baan in Nederland. Zij hebben al meer dan 15.000 mensen aan een baan en woning geholpen. Met de werving en inzet van optimaal gemotiveerde en goed geschoolde internationale medewerkers legt Eurojob zich toe op topjobs in de sectoren productie, logistiek en detailhandel. In deze sectoren zijn kwalitatieve arbeidskrachten schaars en kunnen productiviteitsverhoging en op elkaar ingespeelde topteams het verschil maken.

Vrijblijvend contact met Eurojob

VEILIGHEID VOOROP

Bij Eurojob geen verrassingen. Eurojob is in het bezit van het ABU certificaat. Dit betekent dat Eurojob de cao correct toepast op elke medewerker: er is een veilige en gezonde werkomgeving en indien huisvesting van toepassing is, voldoet deze aan het SNF keurmerk.

EUROJOB WIE ZIJN ZE EN WAT DOEN ZE?

Meer dan uitzenden alleen! Succession planning & dashboarding voor klanten.

UITZENDEN

Bent u op zoek naar (extra) personeel voor een bepaalde tijd? Dan is uitzenden de oplossing voor u. U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de uitzendkracht. 

SUCCESSION PLANNING

Eurojob geloof in het vinden, binden, boeien en door laten groeien van medewerkers. Eurojob traint en begeleidt het merendeel van de uitzendkrachten tot allround medewerker, bij de klant ze werkzaam zijn. Zo wordt de uitzendkracht multi-inzetbaar en is er voldoende capaciteit om piekmomenten op te vangen. Bovendien ervaart de medewerker afwisseling in werkzaamheden.

DASHBOARDING

De BI-tools van Eurojob zijn gekoppeld aan het planningspakket en administratiepakket, hierdoor zijn alle wenselijke rapportages mogelijk, van KPI’s tot en met inzicht in gefactureerde uren per urensoort.

GRENZELOOS GEDREVEN

Eurojob heeft als onderdeel van House of Covebo een professioneel wervingsapparaat in diverse landen in Europa.

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?