600 TOPPERS

opgeleid

2 TRAININGSLOCATIES

in Nederland

12 COLLEGA'S

and counting

Because high-tech needs a hand

Verder in Techniek is een opleidingsinstituut voor CNC Operators en richt zich op de omscholing en bijscholing van technische talenten. De nadruk van de achtweekse opleiding ligt op praktijkervaring op moderne CNC machines. Verder in Techniek helpt bedrijven up to date te blijven door personeel bij te scholen met de nieuwste technieken. Het doel van Verder in Techniek is om hoogwaardige opleidingen te bieden die mensen voorbereiden op de dynamische wereld van de CNC-technologie. Het achtweekse lesprogramma, gevolgd door tien weken praktijkstage kent een theoretisch deel en legt de nadruk op de praktijk. Dit maakt dat afgestudeerden klaar zijn voor de uitdagingen op de werkvloer. Het Doetinchemse opleidingsinstituut helpt mensen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

Vrijblijvend contact met Verder in Techniek

DIT DOET VERDER IN TECHNIEK VOOR U

MAATWERKOPLEIDINGEN

Met modulaire maatwerkopleidingen voor bedrijven werkt Verder in Techniek ook aan productiviteitsverbetering. Door kortstondig en effectief op te leiden profiteert u maximaal van de extra kennis en genereert u per saldo meer productiviteit per medewerker en machine.

TRAININGSFACILITEITEN

Met trainingsfaciliteiten in Doetinchem, Scherpenzeel en een derde in ontwikkeling, heeft Verder in Techniek een effectief netwerk en opleidingsconcept ontwikkeld voor CNC draaien en frezen.

CNC KENNISMONITOR

Met de CNC kennismonitor van Verder in Techniek wordt de actuele potentie en vakkennis op de verspanende afdeling gemeten. Rapporten worden ingezet om medewerkers bij te scholen en effectiever in te zetten.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?