260 STRIJDERS

wekelijks aan het werk

22 MILJOEN

omzet in 2023

31 COLLEGA'S

verdeeld over Nederland

8.8 WAARDERING

van onze collega's

STRIJDERS IN DE INSTALLATIETECHNIEK

MAATT, strijders in de installatietechniek én partner voor installatiebedrijven die vakkennis en daadkracht goed kunnen gebruiken. MAATT bemiddelt tussen technische bedrijven en technisch personeel, zodat er voor beide partijen een goede match ontstaat. De focus op de installatietechniek zorgt ervoor dat zij precies weten wat er speelt in de branche en hoe zij hun klanten en (internationale) medewerkers het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend contact met MAATT

Please accept marketing-cookies to watch this video.

GECERTIFICEERDE VAKKRACHTEN

De MAATTEN van MAATT gaan geen enkele klus uit de weg, maar doen dit natuurlijk wel volgens de juiste richtlijnen. Zo wordt de ABU cao correct toegepast en voldoet alle huisvesting voor de internationale strijders aan het SNF keurmerk.

MAATT STAAT VOOR

Wat motiveert de MAATTEN en wat maakt MAATT uniek?

BETROUWBAAR

Vertrouwen is de basis van iedere goede samenwerking. MAATT staat garant voor een goede opstart, waarbij altijd een collega zal aansluiten bij de opstart van een werknemer. Ook beschikt MAATT over een eigen Test- en Trainingscentrum waar alle (internationale) medewerkers getest kunnen worden, voordat zij bij u aan de slag gaan.

PERSOONLIJK

Bij MAATT is het belangrijk dat onze (internationale) medewerkers met vertrouwen aan het werk gaan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de (internationale) medewerkers, een luisterend oor en MAATT biedt hen de mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

STRIJDLUSTIG

Vanuit een persoonlijke drive is er een winnend team aan medewerkers neergezet bij MAATT. Zij willen het altijd net een beetje beter doen dan de rest. Er heerst een echte “getting things done” mentaliteit, met een actieve houding en daadkracht.

PLEZIER

"Plezier in wat we doen", dat is bij MAATT erg belangrijk. Samen vieren zij successen en laten ze klanten zien dat zij waarmaken wat ze beloven. Bij MAATT bent u als klant deelgenoot van het succes.

VOORUITSTREVEND

MAATT kijkt altijd vooruit en denkt met u mee. Met de blik op de toekomst is MAATT nu al druk bezig met het opleiden van de monteurs van de toekomst. Zo staat MAATT garant voor de juiste installatie van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame oplossingen.

ECHTE AANPAKKERS

Handen uit de mouwen en aan de slag. Geen installatieproject waar MAATT voor terugdeinst. Ventilatie, aanleg van sanitair, zonnepanelen, CV-installatie of warmtepomp; MAATT gaat de strijd aan en rust niet voor het goed is. Monteurs krijgen de beste tools, stoere bedrijfskleding en een goede bus, maar ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Hard werken aan mooie uitdagingen en veel plezier maken met alle MAATTEN.

Meer weten over MAATT?

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?