HOE HET OOIT BEGON OP EEN ZOLDERKAMER…

Het begint allemaal in 2001, met een idee van twee zwagers op een zolderkamer. Het was een goed idee. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een gigantische familie van 13 bedrijven met ruim 1.000 collega’s in 9 landen. Het DNA van die twee mannen op die zolderkamer zit gelukkig nog steeds in ons bedrijf: het ondernemerschap, de vrijheid die ook je grootste verantwoordelijkheid is, het zorgen voor elkaar en ja, óók de liefde voor goede feestjes!

DIT IS ONZE CULTUUR

We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, House of Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar!

VRIJHEID IS JE GROOTSTE VERANTWOORDELIJKHEID

Bij House of Covebo krijgen we de vrijheid én het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen. Zo komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten, medewerkers én collega's. Gaan we een keer op onze plaat? Daar leren we van!

POSITIVITEIT WINT ALTIJD

Tegenslagen, die horen er ook bij... Maar wij bekijken ze van de positieve kant en denken in oplossingen, want positiviteit wint altijd!

JE BESTE ZELF ZIJN DOE JE SAMEN

Waarom alleen als het samen kan? We zijn een zorgzame familie voor elke collega, enthousiaste supporter voor onze medewerkers en bevlogen partner voor onze klanten. Bij ons voel je je thuis én kun je jezelf zijn.

Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld

Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld; dat is onze droom. Hoe we daarvoor zorgen? Wij supporten onze collega's om hun dromen na te jagen, te leren en te groeien. Zo zijn we voor onze collega’s een zorgzame familie: we hebben enorme ambities en werken hard, maar zorgen ook goed voor elkaar. Bij ons kan je écht jezelf zijn en krijg je de vrijheid en het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen.

Uitzenden

House of Covebo is een familie van ambitieuze bedrijven in nationale en internationale arbeidsbemiddeling. We werken elke dag aan werk en alles eromheen, zodat dagelijks duizenden mensen aan de slag gaan in een toffe baan. En zodat we honderden opdrachtgevers vooruit helpen met hun ambities. Onze bedrijven doen daarvoor werving, selectie, uitzenden en detachering. Maar ook verzorgen ze huisvesting, verzekeringen en persoonlijke support voor alle medewerkers – op de werkvloer én daarbuiten.

Internationaal

Met 13 kantoren in het buitenland verspreid over Europa staan wij dicht bij onze internationale medewerkers. Dit heeft verschillende voordelen, zo kunnen wij goed aanvoelen wat er nodig is om de beste (internationale) medewerkers te vinden voor onze klanten en spreken wij de internationale medewerkers aan in hun eigen taal.

LEUK! MAAR WAT DOET HOUSE OF COVEBO ZELF?

Wij supporten onze bedrijven waar we kunnen en waar zij dat willen. Bij ons Support Center werken innovatieve, creatieve, inspirerende en vooral gezellige collega’s op afdelingen als HR, ICT, Marketing, Compliance, Digital Innovation en Finance. Bij House of Covebo kan je jezelf zijn, krijg je de ruimte om fouten te maken, jouw vetste ideeën uit te voeren en je te blijven ontwikkelen.

9.500 MEDEWERKERS

elke week aan het werk

609 MILJOEN

omzet in 2023

12 MERKEN

aangesloten bij House of Covebo

1.000 COLLEGA'S

verdeeld over EU

8.5 MTO SCORE

we zijn er trots op!

Nieuwste vacatures

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?