2000 FIETSEN

waarvan 500 elektrisch

7000 WONING

inspecties per jaar

1450 AUTO'S

voor onze medewerkers

61 COLLEGA'S

in Nijkerk

9.1 waardering

van collega's

Ieders thuis gewoon goed geregeld.

Van een warm welkom tot gelukkig wonen en een vertrek met een glimlach. EU Facility Services zorgt dat ieder thuis gewoon goed geregeld is. Want de internationale medewerkers van hun klanten verdienen alleen het beste. Voor hen wordt namelijk meer geregeld dan een bed om in te slapen en een dak boven het hoofd. EU Facility Services creëert een thuis waar zij zich welkom voelen en fijn kunnen wonen. Een volledig ingerichte woning, een auto voor de deur, een gastvrij welkom en natuurlijk een contactpersoon die altijd bereikbaar is. Nét dat stapje extra; dat noemen zij gewoon goed geregeld.

Een thuis weg van huis

EU Facility Services zorgt voor een thuis weg van huis. Dit doen zij voor de internationale medewerkers die werkzaam zijn bij hun klanten. Deze huizen voldoen vanzelfsprekend aan de richtlijnen die verbonden zijn aan het SNF keurmerk.

EU Facility Services: net dat stapje extra

Bij EU Facility Services zorgen ze dat ieder thuis gewoon goed geregeld is. Van een warm welkom tot gelukkig wonen en een vertrek met een glimlach.

GEWOON GOED GEREGELD

Een volledig ingerichte woning, een auto voor de deur, een gastvrij welkom en een contactpersoon die altijd bereikbaar is. Nét dat stapje extra; dat noemt EU Facility Services gewoon goed geregeld.

GASTVRIJHEID IS DE BASIS

Van een warm welkom tot gelukkig wonen en een vertrek met een glimlach. EU Facility Services zorgt voor de 5-sterren beleving met de puntjes op de ‘i’.

JE BESTE ZELF ZIJN DOE JE SAMEN

Samen met hun collega’s, klanten en partners zoeken zij altijd naar de beste oplossing, waarbij ‘nee’ geen antwoord is.

POSITIVITEIT WINT ALTIJD

Met een flinke dosis positiviteit, flexibiliteit en betrokkenheid creëren zij een thuis weg van huis.

SYMPATHIE VOOR ELKAAR

Gastvrijheid is de basis voor EU Facility Services. Hier zorgen zij voor, samen met collega’s, klanten en partners, want de beste oplossing vinden ze altijd samen. Door een flinke dosis positiviteit, flexibiliteit en betrokkenheid creëert EU Facility Services een thuis weg van huis.

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?