2 min17 februari 2023

Strategiedagen 2023

Inspirerende sprekers, de House of Covebo Special Forces en back to the 90’s tijdens een spetterend personeelsfeest. Op 9 en 10 februari was House of Covebo inclusief alle bedrijven te vinden in Noordwijkerhout voor de strategiedagen 2023. Deze twee dagen waren gevuld met hoogtepunten waar we met een grote glimlach op terugkijken. Kijk je met ons mee?

Zoals verwacht loopt alles anders…

Het thema van dit jaar was “zoals verwacht loopt alles anders”, en dat was zeker het geval voor de collega’s die al aanwezig waren op de donderdag. Na een warm welkom werd aan de collega’s gevraagd om een overall aan te trekken en richting het strand te vertrekken. Het was tijd om de handen uit de mouwen te steken tijdens de House of Covebo Special Forces! Het uithoudingsvermogen, de communicatie en het teamwork van onze collega’s werd flink op de proef gesteld tijdens een aantal zware en spannende opdrachten. Aan het eind van de middag was het tijd voor een gezellige borrel bij het kampvuur en een presentatie van Sander Aarts. Sander was zelf 16 jaar onderdeel van de Nederlandse Special Forces en deelde met ons zijn ervaringen.

House of Covebo went back to the 90’s!

Op vrijdag was het tijd voor het feest van het jaar, namelijk hét House of Covebo personeelsfeest! Maar voordat het feest los kon barsten, stond er nog een uitgebreid programma op onze collega’s te wachten. Na een lekkere lunch ging er een middag vol met inspirerende presentaties van start. Aan het eind van de middag sloten alle House of Covebo collega’s aan. Samen stonden we stil bij de prachtige resultaten van het afgelopen jaar en we wierpen een blik op de toekomst. Tot slot mochten onze Nederlandse collega’s de kunst van het omdenken ervaren en de Engels sprekende collega’s hebben geluisterd naar David Engelen van House of HR.

Na al deze presentaties was het eindelijk zo ver. Tijd om de ausies en oversized kleding uit de kast te trekken! De beste outfit werd beloond met een paar sneakers en die waren gewild, want de meeste collega’s ging all in. De meest creatieve outfits kwamen voorbij en uiteindelijk mochten onze eigen Mario en Luigi, Spice Girls en Britney Spears een bon mee naar huis nemen. Na een uitgebreid dinerbuffet barstte het feest los. Er werd flink gedanst (en natuurlijk gehakt) op de beste 90’s hits, gedraaid door onder andere Charly Lownoise en Def Rhymz. De sterren van de hemel werden gezongen in onze eigen karaokebar en de meest gekke foto’s werden gemaakt in de Photobooth. Kortom: de strategiedagen waren weer een groot succes en wij kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

House of Covebo neemt opleider Verder in Techniek over

2 min29 november 2023

House of Covebo komt met platform voor zzp’ers in de bouw en techniek

1 min12 september 2023

Één wettelijk minimumuurloon: de gevolgen op een rij

2 min16 augustus 2023

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?