De voordelen van werken bij House of Covebo zijn niet samen te vatten. Daarom vind je op deze pagina een uitgebreidere lijst met de arbeidsvoorwaarden en voordelen van werken bij House of Covebo.

Vrije dagen

Hoe graag we ook werken, vakantiedagen en vrije dagen zijn natuurlijk altijd leuker! Als je fulltime werkt, heb je recht op 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er 8 per jaar bij te kopen. Maar er zijn situaties waarbij je extra vakantiedagen kan krijgen. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om dagen te vieren die bij jouw geloofs- of levensovertuiging horen of een bepaalde gebeurtenis actief te herdenken. Oftewel een diversiteitsdag. Ook ander bijzonder verlof zijn redenen om een vrije dag te krijgen, denk aan: studiedagen, verhuisdagen, jubilea, etc. Daarnaast, hoe langer je in dienst bent, hoe meer verlofdagen er bovenop komen! Alles om jouw werk- en privéleven in balans te houden.

Bonus

Zei er iemand bonus? Yes! Bij House of Covebo krijg je een bonus! Die bruto bonus is afhankelijk van verschillende factoren en is soms naar rato.

Personeelsvoordeel

Bij House of Covebo zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers iets extra’s te geven. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Benefits at Work en personeelsvoordeelwinkel. Op deze platformen kun je flink besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Deze gunstige voorwaarden gelden exclusief voor House of Covebo collega's.

Korting zorgverzekering

We hebben bij één zorgverzekeraar een collectieve korting afgesproken. Dit is Zorg en Zekerheid. Daarnaast heeft onze tussenpersoon L&B ook nog collectieve kortingsafspraken met zorgverzekeraars. In 2024 krijg je bij de meeste aanvullende verzekeringen extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, tandheelkunde, vervangende mantelzorg, mindfulness, overgangsadvies en een slaapcursus. Ook je gezinsleden profiteren mee van dit aanbod. Zonder extra kosten.

Feest!

Successen vieren zit in ons DNA, daarnaast houden we simpelweg gewoon van feestjes. Dit zijn de feesten die we door het jaar heen vieren.

Strategiedagen

Tijdens dit meerdaagse event bespreken we de behaalde doelen van het afgelopen jaar en alle plannen voor de toekomst. De strategiedagen worden altijd afgesloten met een groot personeelsfeest inclusief overnachting. 

Covebo Kerstbomendag 

Dit is dé relatiedag van het jaar. De vestigingen krijgen deze dag de ruimte om hun relaties (met partner/kinderen) uit te nodigen. De relaties worden deze dag in de watten gelegd. 

Sinterklaasfeest 

Een feest om niet te missen! De House of Covebo kinderen mogen vooraf een verlanglijstje insturen én op de dag zelf is er een leuke show voor de kleintjes met Pieten en Sinterklaas. Daarnaast organiseren wij voor de grotere kinderen een workshop. Daar wil je bij zijn!

Vrijmibo

Veel van onze vestigingen hebben een bar in het pand. Dit kan maar één ding betekenen: goede borrels.

House of HR festival

Om de twee jaar komen alle bedrijven van House of HR samen tijdens het Happy Rebel Festival voor een groots feest met vette artiesten, foodtrucks en natuurlijk een gezelligheid.

Teamuitjes

Elk jaar gaat elk team samen op stap. De invulling? Dat mag elk team zelf bepalen. Alleen de gezelligheid staat vast.

Lunch

Op sommige vestigingen wordt er voor de hele vestiging boodschappen gedaan, dus hoef je zelf niets mee te nemen. Ideaal! Op vrijdag kun je een lekkere snack of uitgebreidere lunch verwachten.

Flexibele pensioensregeling

Alle collega’s nemen deel aan de pensioenregeling die geldt voor alle bedrijven van House of Covebo. De pensioenregeling wordt uitgevoerd door ASR Levensverzekering N.V.  Jouw bijdrage wordt maandelijks ingehouden op je brutosalaris. 2/3 deel wordt betaald door House of Covebo en je eigen inbreng is flexibel.

Tankpas en korting op benzine

Bij veel functies hoort een auto. Als je een auto van de zaak rijdt, hoort ook een tankpas bij. Met deze pas kan er op kosten van House of Covebo worden getankt bij veel tankstations door heel Nederland. Ook aan de collega's zonder leaseauto is gedacht, zo kunnen alle collega's korting krijgen op hun benzine.

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid

Dit is een van onze DNA-pijlers, misschien wel de belangrijkste. Tijdens je carrière bij House of Covebo kun je dit merken aan de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Zo komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten, medewerkers en collega’s. Gaan we een keer op onze plaat? Daar leren we van!

House of Covebo Academy

In de House of Covebo Academy staan alle cursussen die momenteel aangeboden worden, deze kan je terugvinden in de catalogus. Ook is er per functie een leerlijn gemaakt, waarbij je in één oogopslag kan vinden welke cursussen relevant zijn voor jou. Opleidingen nodig buiten de Academy om? Dat kan! Samen met je leidinggevende kan je kijken naar de mogelijkheden.

Onboarding

De onboarding bij House of Covebo is meer dan alleen het invullen van papierwerk. Het is een kans om kennis te maken met wie we zijn en hoe we werken, van het begrijpen van onze missie en visie tot het kennis maken met ons DNA en het navigeren door onze interne processen. Het introductieprogramma bestaat uit verschillende activiteiten, zoals onder andere de tweedaagse introductiedagen bij het Support Center.

Thuiswerken

Thuiswerken is mogelijk in overleg met je leidinggevende. Uiteraard zorgen wij voor extra faciliteiten waar nodig, denk aan docking station, scherm, toetsenbord en muis.  Verder gelden voor thuiswerken de volgende voorwaarde: de basis voor thuiswerken is dat vrijheid je grootste verantwoordelijkheid is. Heb je afspraken gepland staan? Dan zien we je natuurlijk gewoon graag op kantoor.

Vitaliteit

Samen fit en gezond, zowel fysiek als mentaal, vinden wij erg belangrijk. Daarom worden er verschillende mogelijkheden voor coaching aangeboden. Verder kun je op veel vestigingen gratis een sportles volgen en is er extra aandacht voor vitaliteit.

Coaching

Coaching is er in verschillende soorten en maten. Coaching vragen kunnen gericht zijn op loopbaanontwikkeling of competenties, maar ook over burn-out gerelateerde klachten of andere werk gerelateerde vragen. Maar bij ons gaat het niet alleen over werk. Wij willen je ook graag helpen bij privé vraagstukken. De juiste werk-privé balans maakt, dat we gelukkige(re) collega’s krijgen en hebben. Een van de mogelijkheden is OpenUp. Met OpenUp kun je kosteloos en binnen 24 uur in gesprek met één van hun medewerkers, door direct te chatten of te bellen. Ze bieden ook cursussen aan.

Vitaliteitsweek

Deze jaarlijks terugkerende week staat volledig in het teken van, je raadt het al, vitaliteit. Er wordt (nog) gezonder gegeten, samen gesport en geleerd over vitaliteit. Bovendien worden er tijdens deze week trainingen georganiseerd die collega's kunnen volgen om nog vitaler te worden.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?