DE MEEST enthousiaste supporter

Covebo is een jonge club uitzenders met een duidelijke missie: ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Voor klanten, kandidaten én eigen medewerkers. Al meer dan 20 jaar brengen zij de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Werken vanuit het ‘Gewoon Goed Geregeld’ principe en de menselijke maat vormen daarbij altijd de basis.

Daarom werken bij Covebo!

  • Echte aanpakkers
  • Veel vrijheid om je werk te doen zoals jij dat wil
  • Samen successen vieren
  • Aandacht voor elkaar

Over Covebo

Covebo gaat voor

Ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Dit geldt voor alle medewerkers en klanten.

vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid

positiviteit wint altijd

je beste zelf zijn doe je samen

Please accept marketing-cookies to watch this video.

7.500 toppers

dagelijks aan het werk

725 collega's

die werken met plezier!

8.4 MTO score

we zijn er trots op!

De Covebo familie

Covebo is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot ze ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. Ben jij binnenkort onderdeel van die familie?

Albert Jan over Covebo

Werken bij Covebo betekent een superleuke baan hebben! Alles is Gewoon Goed Geregeld! Maar dan ook écht alles. Leuke collega’s, een goede sfeer en veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Afgewisseld met goede lunches, spannende potjes tafelvoetbal en een heerlijke borrel op z’n tijd. Wat wil je nog meer? Kom gewoon eens langs voor een bakkie en ervaar het zelf..

Covebo voor Mark

Ik hou van de verantwoordelijkheid die ik hier krijg. Zelf ontdekken. Buiten de lijntjes kleuren, vallen en weer opstaan. Samen successen vieren. Wat ik verder mooi vind aan mijn werk is onze dienstverlening. Wij helpen mensen en bedrijven écht verder!

Covebo zoekt jou

Kom bij de familie! Bij Covebo is iedereen met ambitie en een positieve instelling welkom. Gaat het een dagje minder, staan er genoeg collega’s klaar om je een hart onder de riem te steken. Zoals zij zeggen: ‘’Positiviteit wint altijd’’. Na een drukke werkweek proosten we in de kroeg om het even niet over werk te hebben.

Bekijk alle vacatures

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?