IEDEREEN ZIJN BESTE BAAN

FYGI is een platform voor zelfstandige recruiters die puur bezig zijn met hun passie: het begeleiden van professionals naar een nieuwe uitdaging. Zonder afleiding, rompslomp en onnodige verantwoording. Ook is FYGI de oplossing voor de groeiende behoefte aan een toegewijde recruitmentpartner bij bedrijven.

FYGI VOOR JOU

  • Platform met specialisten
  • Netwerk van 70 recruiters
  • Interim en W&S opdrachten
  • Support op recruitment marketing & jobboards
  • Exclusieve FYGI-events en -trainingen

Over FYGI

FYGI GELOOFT DAT HET KAN!

Iedereen zijn beste baan. Dat is waar de recruiters en collega’s van FYGI samen elke dag voor gaan.

Vanuit je hart

Omdat werken meer is dan een baan. Je bepaalt je eigen koers, neemt je eigen verantwoordelijkheid en je werkt vanuit je hart voor opdrachtgevers die je zelf uitkiest.

Met lef, energie en in vrijheid

Weg van de conventionele manier van werken met vaste werktijden, een overvol takenpakket en gestuurd worden op basis van input.

Met de kracht van samen

Want je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Samen met collega recruiters én een platform dat jou faciliteert om succesvol te zijn.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

70 recruiters

door heel Nederland!

15 collega's

in Nijkerk

9.4 MTO cijfer

van recruiters en collega's

JIJ MAAKT HET VERSCHIL

Werken wanneer, waar en voor wie je wilt in een netwerk met jouw collega recruiters voor versneld succes. Dat is werken in vrijheid. Dat is werken met FYGI. Denk jij er al langer over om als zelfstandig recruiter aan de slag te gaan? Bij FYGI word je ondersteund door het platform. In vrijheid verbonden. Lees wat jouw collega recruiters zo mooi vinden aan FYGI.

DAPHNE OVER FYGI

“Ik ben alleen, maar door FYGI toch ook weer helemaal niet. Dat komt door de ondersteuning, het netwerk, de gezellige bijeenkomsten, leuke feesten én alle attente dingen eromheen.”

FYGI VOOR TOINE

“Ik heb mij bij FYGI aangesloten, omdat ik wilde ondernemen. Ik wist niet of ik het kon, of ik het durfde en of ik het leuk vond. Bij FYGI kon ik dat uitproberen.”

Werken in vrijheid

Sluit je aan als zelfstandig recruiter óf kom werken in loondienst en start met bouwen aan jouw bedrijf! Door ons grote netwerk hebben wij veel specialismen in huis en komen succesvolle samenwerkingen tot stand. Zelfstandig, maar niet alleen. Krijg toegang tot alle faciliteiten van het platform. Denk aan coaching-on-the-job, de mooiste ontwikkeltrajecten, exclusieve evenementen en advies van specialisten. Kies voor vrijheid en kom werken bij FYGI!

Bekijk alle vacatures

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?