IEDEREEN ZIJN BESTE BAAN

Fygi is het netwerk van vernieuwers in hr en recruitment die puur bezig zijn met hun passie, het begeleiden van professionals naar een nieuwe uitdaging en het helpen van bedrijven met aantrekkelijk werkgeverschap. Zonder afleiding, rompslomp en onnodige verantwoording.

FYGI VOOR JOU

  • Platform met specialisten
  • Netwerk van meer dan 85 recruiters en HR professionals
  • Interim en W&S opdrachten
  • Support op recruitment marketing & jobboards
  • Exclusieve Fygi-events en -trainingen

Over Fygi

FYGI GELOOFT DAT HET KAN!

Iedereen zijn beste baan. Dat is waar de recruiters, HR professionals en collega’s van Fygi samen elke dag voor gaan.

Vanuit je hart

Omdat werken meer is dan een baan. Je bepaalt je eigen koers, neemt je eigen verantwoordelijkheid en je werkt vanuit je hart voor opdrachtgevers die je zelf uitkiest.

Met lef, energie en in vrijheid

Weg van de conventionele manier van werken met vaste werktijden, een overvol takenpakket en gestuurd worden op basis van input.

Met de kracht van samen

Want je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Samen met collega recruiters, hr professionals én een platform dat jou faciliteert om succesvol te zijn.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

85 recruiters en hr professionals

15 collega's

in Nijkerk

9.4 MTO cijfer

van recruiters en collega's

JIJ MAAKT HET VERSCHIL

Werken wanneer, waar en voor wie je wilt in een netwerk met jouw collega recruiters en hr professionals voor versneld succes. Dat is werken in vrijheid. Dat is werken met Fygi. Denk jij er al langer over om als zzp’er aan de slag te gaan? Bij Fygi word je ondersteund door het platform. In vrijheid verbonden. Lees wat jouw collega recruiters en hr professionals zo mooi vinden aan Fygi.

DAPHNE OVER FYGI

“Ik ben alleen, maar door Fygi toch ook weer helemaal niet. Dat komt door de ondersteuning, het netwerk, de gezellige bijeenkomsten, leuke feesten én alle attente dingen eromheen.”

FYGI VOOR IRIS

"Wat voor mij bijzaken zijn of wat mij veel tijd kost, daarvoor kan ik bij Fygi terecht. Denk bijvoorbeeld aan expertise op het gebied van marketing of het sparren over business development."

Werken in vrijheid

Sluit je aan als zelfstandig recruiter of hr professional. Door ons grote netwerk hebben wij veel specialismen in huis en komen succesvolle samenwerkingen tot stand. Zelfstandig, maar niet alleen. Krijg toegang tot alle faciliteiten van het platform. Denk aan coaching-on-the-job, de mooiste ontwikkeltrajecten, exclusieve evenementen en advies van specialisten. Kies voor vrijheid en sluit je aan bij Fygi!

Bekijk alle vacatures

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?