STRIJDERS IN DE INSTALLATIETECHNIEK

MAATT bemiddelt tussen technische bedrijven en technisch personeel, zodat er voor beide partijen een goede match ontstaat. De focus op de installatietechniek zorgt ervoor dat zij precies weten wat er speelt in de branche en hoe ze hun klanten en (internationale) medewerkers het beste kunnen helpen.

DIT IS WERKEN BIJ MAATT

  • Aan de slag als recruiter of commercieel medewerker!
  • Samen met je collega’s strijden voor jullie gezamenlijke doelen
  • Werken met internationale collega’s
  • Vestigingen in Nijkerk, Eindhoven en Breda

Over MAATT

Waar MAATT voor staat

Harde werkers, die de handen uit de mouwen steken, maar waar gezelligheid op zijn tijd minstens zo belangrijk is. Dit motiveert onze MAATTen.

Strijdlustig

Vanuit een persoonlijke drive is er een winnend team aan collega's neergezet. MAATT wil het altijd beter doen dan de rest. Er heerst een “getting things done” mentaliteit. Een actieve houding en daadkracht.

Persoonlijk

Wat ze bij MAATT belangrijk vinden is dat (internationale) medewerkers met vertrouwen aan het werk gaan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, ze denken graag mee en bieden een luisterend oor.

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van iedere goede samenwerking. MAATT zorgt voor haar mensen: een goede, leuke baan, waar alles goed geregeld is. MAATT is eerlijk en recht door zee. Met een grote betrokkenheid, waardoor je op je collega’s kan bouwen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

3 vestigingen

in Nederland

31 collega's

and counting!

9.3 MTO score

we zijn er trots op!

DE STRIJDERS VAN MAATT

Echt weten hoe leuk het is om te werken bij MAATT, dat kan pas als je het zelf ervaart. Maar deze collega’s proberen het in een paar zinnen voor je te vatten.

Linda over MAATT

Ruim 7 jaar geleden begonnen en nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin omdat je binnen MAATT volledig jezelf kunt zijn. We werken hard, zijn allemaal een tikkeltje (dat tikkeltje kan je gerust weglaten trouwens) gek en we doen het écht samen als team.

MAATT voor Matthijs

MAATT betekent voor mij vrijheid, veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Daarbij krijg je ook nog eens meer dan genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. De sfeer bij ons op kantoor en tussen onze andere kantoren is uniek. Er wordt hard gewerkt, maar we hebben ook echt enorm veel plezier met elkaar.

Jij maakt het verschil

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de installatietechniek? Of sta je open voor een nieuwe uitdaging? Bij MAATT hebben we vacatures voor diverse functies openstaan. Wil jij bij ons aan de slag als recruiter, commercieel medewerker of heb jij andere interesses? Stuur ons een mailtje!

Bekijk onze vacatures

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?