EVEN VOORSTELLEN: PRAN

EU-kandidaten verbinden aan de leukste banen in Nederland. Dat is de missie van PRAN. In 2004 opende PRAN haar eerste kantoor in Venlo en al snel volgden kantoren in Polen. Vanuit de kantoren in Opole, Gdańsk en Gliwice staan ze nog beter in contact met de juiste kandidaten. De ambitie van PRAN bleek nog groter. Dat was de reden dat zij in 2014 onderdeel werden van House of Covebo. Klaar om nog meer impact te maken.

DIT IS WERKEN BIJ PRAN

  • Kantoren in Venlo en Polen
  • Werken in een hecht en gezellig team
  • Interne jobs in recruitment en marketing
  • Veel trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen

HET MOTTO VAN PRAN

De kracht van het team is iedere collega. De kracht van iedere collega is het team.

Samen doelen stellen

Samen bedenken wat je wilt bereiken en hoe je dat met elkaar voor elkaar gaat krijgen. Met zijn allen de schouders eronder en gaan voor het beste resultaat!

Elkaar supporten

We steunen elkaar op het gebied van werk, maar ook in ons privéleven. Een team waar je op kunt bouwen.

Groeien en ontwikkelen

Samen beter worden, heel belangrijk voor het team van PRAN. Ze willen zich constant ontwikkelen en trainingen, conferenties en workshops zijn daarom een vast onderdeel van het werk.

28 collega's

die werken met plezier!

4 kantoren

in Nederland en Polen

9.2 MTO score

we zijn er trots op!

Een carrièrepad dat de moeite waard is

EU-kandidaten helpen aan hun leukste baan in Nederland. Word jij hier enthousiast van? Dan is werken bij PRAN misschien wel wat voor jou. Omdat PRAN met name Poolse kandidaten werft, zijn zij voornamelijk op zoek naar collega’s die de Poolse en Engelse taal goed beheersen. Nog steeds een ja voor jou? Neem een kijkje op de Poolse website van PRAN en kom meer te weten!

Lees meer op pran.pl

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?